Aktualizovať podnet
Vstup do ZŠ Devínska pri športovej hale na ulici TGM (?)

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vstup do ZŠ Devínska pri športovej hale na ulici TGM (?)

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Uzavretý
meno
Martin Vyžinkár 30. januára 2017

Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o zváženie možnosti vybudovania nového vstupu do areálu ZŠ Devínska. Množstvo detí do školy prichádza smerom od Podzámskej a Lastovičej ulice. Po prechode cez TGM musia prejsť okolo areálu školy až na Devínsku ulicu. Ak by bol vybudovaný vstup do ZŠ už za športovou halou (spolu s bezpečným priechodom pre chodcov na ulici TGM):
- Deti by nemuseli obchádzať celý areál školy
- Možno by rodičia mohli deti z áut vyložiť pri športovej hale na TGM
- Je možné, že by sa znížila frekvencia dopravy na Devínskej ulice počas rána.
P.S. Mimo témy odkazu – peší prechod medzi TGM a Devínskou nebol počas januára nijak udržiavaný, je tam verejné klzisko (foto).

02. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, momentálne túto možnosť nezvažujeme, pretože žiaci by museli prechádzať do budov školy cez celú športovú zónu, ktorú tvorí futbalové a basketbalové ihrisko a bežecká dráha so škvárovým povrchom. Tu počas jarných, letných a jesenných školských mesiacov intenzívne prebiehajú hodiny telesnej výchovy a športovej prípravy, keďže, ako je verejnosti známe, vzdelávame žiakov so zameraním na futbal, atletiku a stolný tenis. Zvýšený pohyb prechádzajúcich žiakov by narúšal hodiny telesnej a športovej výchovy a mohol by ohroziť bezpečnosť všetkých žiakov.

S pozdravom

Mgr. Ľubica Halászová, riaditeľka ZŠ Devínska

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania