Rozoraný trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
boris cernai 16. februára 2017

Dobrý deň,
máme problém, s ktorým si sami nevieme poradiť. Kvôli zateplovaniu paneláku na G. Bethlena 13-19 nám za činžiakom parkujú denne rôzne autá s robotníkmi. Pri upozornení mi sľúbia, že už tam parkovať nebudú ale na druhý deň sa to dokola opakuje. Chápem, že ťažké materiály tam nejako doviesť musia, ale na osobných autách (viď foto) môžu parkovať kdekoľvek. Ten trávnik nestál za nič ani keď bol v pôvodnom stave ale teraz je to katastrofa. Neviem na koho sa obrátiť, keď sťažnosti u vedúceho prác nepomohli. Keď nepomôže ani kontaktovať vás, skúsim políciu.

16. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Bola kontaktovaná Mestská polícia a správca bytového domu, ktorí sa tejto situácii venujú. O riešení Vás budeme informovať. V podobných prípadoch, aby sa zabránilo väčšiemu ničeniu trávnika viacdňovým prechádzaním automobilov a ich parkovaním, je potrebné okamžite kontaktovať linku MsP

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
17. február 2017

Odpoveď samosprávy

Vyjadrenie generálneho dodávateľa stavby k podnetu.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
17. február 2017

boris cernai

Ďakujem za pomoc. Odpoveď dodávateľa je samozrejme nezmysel, tou červenou Feliciou určite materiál nenosia, ale cením si, že ste ich aspoň kontaktovali.
V budúcnosti to budem podľa odporúčania posúvať hneď na políciu.
Vďaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania