Takto sa čistia okraje ciest?

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Uzavretý
meno
Martin Vyžinkár 05. apríla 2017

Podvečer 4.apríla prešlo čistiace auto fi. Brantner Svätoplukovou ulicou smerom do centra mesta. Zdalo sa, že čistí/vysáva okraj cesty. Zdalo sa ale len na prvý pohľad - v skutočnosti auto len rozmazávalo prach na okraji. Všetko zostalo ako bolo, len to bolo viac rozmazané. Toto je služba platená Mestom, alebo vodiči fi. Brantner trénujú na nefunkčných čistiacich vozidlách? Namiesto napísania/nakopírovania formálnej odpovede ako zvyčajne sa prosím prídťe pozrieť na ulicu ako Ďakujem sa jasnú a skorú odpoveď. MV

10. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o vyjadrenie k podnetu bola požiadaná aj spoločnosť Brantner.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
13. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dňa 4.4.2017 pri zametaní na ulici Svätoplukova došlo k ,,rozmazaniu“ zametanej vrstvy na okraji vozovky, k týmto situáciam samozrejme nedochádza pri každom zametaní.
Aby sa zametacím vozidlom zamedzilo vyššej prašnosti používa sa kropiaca lišta, keďže išlo o prvé zametanie po zimnej údržbe a na krajoch cestnej komunikácie sa nachádzal hrubší nános nečistôt a došlo k jeho rozmazaniu na povrchu vozovky.Nešlo o žiadnu poruchu zametacieho zariadenia ani o neprofesionálny prístup vodiča zametacieho vozidla, tejto situácii sa v niektorých prípadoch jednoducho nedá zabrániť.


S pozdravom

Jozef Huszlica
Prevádzkový riaditeľ
Brantner Nové Zámky s. r. o.
04. august 2019

Veronika Sedláčková

Aktuálne fotografie dnes :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania