Aktualizovať podnet
Neudržiavaná zeleň

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Neudržiavaná zeleň

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Judita Demová 28. júna 2017

Dobrý deň.
Chcela by som upozorniť na zanedbaný úsek zeleného pásu pozdĺž chodníka na Kollárovej ulici. Denne po tejto ulici prechádza množstvo ľudí do práce a cez letné mesiace hlavne na termálne kúpalisko. Chodník je ako vidieť nie len poškodený, ale prerastený burinou a ako to býva je tam aj plno odpadkov.

29. jún 2017

Oto

Mesto sa alibisticky spolieha na to, že majiteľ najbližšej nehnuteľnosti to pokosí a odprace na svoje náklady. "Lebo veď sa to tak robilo vždy". Ale ak ten pozemok patrí "štátu" (Slov. pozemk. fond a pod.) alebo mestu, tak by sa o to mal postarať majiteľ, ktorému to patrí alebo to má v správe. Toto mesto v tom má veľké rezervy a na svojich obyvateľov kašle aj v dôležitejších veciach.
30. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o jeho priebehu Vás budeme informovať.


S pozdravom
Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
03. júl 2017

Martin B

Zdravim Vas Oto. nejde o alibizmus mesta. Avsak mesto fakt nema na to vyclenenych 400 ludi, aby po dazdoch nabehli do ulic a vsetko pokosili a IHNED. takto burina vyrastie za cca tyzden. Obcan by chcel vsetko, odpratat sneh uz vtedy ked len pada k zemi, pokosit este kym prsi atd. Volakedy to vazne robili obcania a neublizilo im to. Prave naopak, utuzovali sa susedske vztahy, zabavili sa, spoznali sa.
21. september 2017

Judita Demová

Som sklamaná prístupom mesta ku svojmu majetku. Skončilo sa leto a neporiadok nebol do dnes odstránený. Pravdepodobne sa čaká na prvý sneh, ktorý tento neporiadok zakryje, lebo na tomto úseku chodníka nikto ani sneh neodhadzuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.