Zvieracia škôlka v Berku

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený

dobry den, zvieracia skolka v Berku sa za ostatne obdobie stala pre mnohych prijemnym miestom na oddych popri prechadzke po lese. Stalo by za zvazenie zopar nametov na zlepsenie tejto zvieracej skolky: pridat nizsi plot medzi castou so svinami a ostatnymi zvieratami lebo to sucasne riesenie polahky svine nadvihnu a dostanu sa k ostatnym. Ponechat v skolke najma mladata ktore oblubuju deti ved prave kvoli nim prichadzaju aby ich nakrmili a zvazit vhodnost drzania exotickych druhov ako je napr lama.

23. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, bol zaslaný na vyjadrenie na Odbor komunálnych služieb

S pozdravom
Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Vážený pán Kostelný, ďakujeme za Váš podnet.
Interaktívne detské ihrisko bolo vytvorené v októbri 2016. Na začiatku boli zakúpené zvieratá v počte 6 ks a behom jedného roka sa rozmnožili na 20 ks.
Z tohto dôvodu v jarných mesiacoch bude vykonaná rekonštrukcia oplotenia, bude zosilnené oplotenie medzi prasatami a ostatnými zvieratami. V budúcnosti sa plánuje aj rozšírenie areálu a potom jednotlivé druhy budú mať svoju teritórium – oboru.


S pozdravom
Ing. Paluk Peter
Mestský úrad Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb referát ŽP
24. august 2018

Roman Kostelný

rekonstrukcia oplotenia bola vykonana na zosilnenie oplotenia medzi prasatami a ostatnymi zvieratami, preto ziadam o upravu stavu riesenia podnetu na vyrieseny, dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania