Aktualizovať podnet
Znečisťovanie životného prestredia

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Znečisťovanie životného prestredia

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Ludo 17. decembra 2017

Kaufland povolí malým podnikateľom predávať na svojom pozemku rôzny tovar napr. vianočné stromčeky , ryby,ale nestará sa o novovzniknutý odpad pri danom predaji.To znamená ,že podnikateľ z Martina si najme za pár drobných našich bezdomovcov na likvidáciu odpadu a tí zlikvidujú odpad do najbližších kríkov ani nie 100 metrov od Kauflandu hnedˇˇ pri hrádzi.
Konkrétne som tam objavil 9 ks 60 l igelitových vriec z odpadom po rezaní vianočných stromčekov ale aj PVC flaše, igelit, a iný odpad.

20. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Dňa 19.12.2017 o 15,40 h. hliadka MsP riešila podnet ohľadom znečisťovania verejného priestranstva odpadom pochádzajúcim z predaja vianočných stromčekov pred OD Kaufland, ul. Športová.
Zodpovedná osoba firmy ARBORIBUS s.r.o., Bratislava uviedla, že odpad vyhodili neznámi bezdomovci s ktorými sa v dobrej vôli, za finančnú odmenu, dohodol o odvoze odpadu na určené miesto, do lisovne odpadov v OD.
Po pohovore zodpovedná osoba ihneď zjednala nápravu a odpad z miesta odstránila.


S pozdravom
Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP Nové Zámky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania