Aktualizovať podnet
Opustený stánok

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Opustený stánok

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Anna Tóthová, Mgr 27. decembra 2017

Opustené stánky, stanovisko bezdomovcov (používajú tieto miesta aj ako WC), znečistené okolie, bezdomovci rozhadzujú smeti, nevieme,že komu patria tieto objekty, majiteľ sa zrejme nestará, opakovane volaná mestská polícia, rušenie nočného kľudu, obťažovanie okoloidúcich,smrad z výkalov,

11. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, tento žltý stánok na ul .M.R.Štefánika patrí vlastníkovi - ten ho využíva v letných mesiacoch na predaj zmrzliny .Na základe nájomnej zmluvy s mestom prenajíma pozemok pod touto stavbou, pričom riadne uhrádza nájomné. MsP zvýši hliadkovú preventívnu činnosť v tejto časti mesta.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
12. január 2018

Anna Tóthová, Mgr

Dobrý deň.
Ďakujem za odpoveď. Tento žltý stánok sa vôbec nevyužíva v lete na predaj zmrzliny, bývame tu už od r.2009, denne okolo stánku chodievame, odvtedy tento objekt chátra a je prázdny, v lete sa vôbec neprevádzkuje. Máte zlé informácie. Ja to viem aj potvrdiť, aj ostatní bývajúci tohto bloku, nakoľko tu bývame už dlhšie, a na tento stánok vidíme denne.
Ďakujem. S pozdravom.
02. marec 2019

Nikoleta Sadocka

SNP-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Dobry den, prosim neda sa nieco spravit s buedou byvalej zmrzlinarne pri obchode CBA? Je kopec rokov nevyuzivana a v poslednej dobe sa pod jej pristreskom pravidelne zdrziavaju bezdomovci, ktori tam zvyknu aj prespsvat. A aj romska komunita to tam vyuziva na posedenie a popijanie. Su hlucni, vulgarni robia rozne Obscenosti a casto i osobnu potrebu. V okoli tejto budy su odpadky, sklo, stare satstvo proste bordel, ktori tam nechavaju po sebe. Denno denne tadial chodi vela ludi a hlavne deti do skoly.
deti maju strach ist tadial do skoly a pravdu povediac aj ja. Zdrziavaju sa tam aj po zotmeni a vulgarne vykrikuju. Prosim porieste to, obcasne hliadka policie na to zrejme nestaci uz sme ich tam videli riesit a nic sa nezmenilo. Fotku toho nemam. Dakujem pekne za pochopenie Sadocka
02. marec 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
aktualizovaný podnet bol preposlaný samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania