Aktualizovať podnet
Zeleň na konci Wolkerovej ulice.

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zeleň na konci Wolkerovej ulice.

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Tibor Bednárik 08. februára 2018

Dobrý deň,
priestor na konci Wolkerovej ulice,medzi ramenami rieky Nitra a rybníkmi,bol v minulosti príjemným parkom s lavičkami,ktorý slúžil na odpočinok a relaxáciu v príjemnom prostredí prírody.
Keď pred dvomi rokmi na podnet p. poslanca Kádeka (za čo mu patrí vďaka),začali budovať chodník popri tomto priestore,nádejal som sa, že sa aj zeleň dočká úpravy.
Žial, dnes je to stále zarastená "džungla", s množstvom odpadkov,kam nikto nevstupuje.
Myslím,že pri minimálnych nakladoch ,by bolo možné tomuto priestoru vrátiť jeho pôvodný účel, k spokojnosti nie len obyvateľov tejto mestskej časti,ale aj množstva ľudí pohybujúcich sa po hrádzi.

19. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestor na konci Wolkerovej ul. bol vyčistený pracovníkmi na aktivačných prácach 16.02.2018.


S pozdravom

MsU Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb
19. február 2018

Tibor Bednárik

Vážený MsU Nové Zámky,Odbor komunálnych služieb,
z Vašej strany došlo zjavne k nepochopeniu podnetu (aspoň dúfam,že to bolo iba nepochopenie) a status "Vyriešený" ani zďaleka nezodpovedá skutočnosti a je skôr výsmechom občanom mesta.
Priložené fotografie dokumentujú stav po zverejnení Vašej odpovede a boli zhotovené 19.2. o 16:50 hodine-bez komentára!
Cieľom podnetu však nebolo nechať pozbierať aktivačnými pracovníkmi jedno vrece odpadkov popri chodníku,ale vytvoriť z tohoto zanedbaného priestoru opäť park (tak,ako tomu bolo v minulosti),do ktorého budú môcť ľudia bez obáv vstupovať,aby si odpočinuli,porozprávali sa,alebo jednoducho relaxovali.
K tomu je však potrebné dôsledne vyzbierať odpad,včítane betonových panelov,odstrániť náletové dreviny a preriediť ich tak,aby zostali len zdravé vzrastlé stromy (napr. pomocou JCB-čka),poskytujúce v letných mesiacoch chládok.Pred vysiatim trávy potom zostáva už "len" vykonať terénne úpravy.
Myslíte,že to je možné zrealizovať?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania