Zaplavený chodník na SNP (od križovatky T.G.Masaryka po Devínsku

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Erik 26. februára 2018

Pri daždi, alebo topení snehu sa na chodníku vytvoria obrovské kaluže vody, takže chodník je neprechodný a každý to obchádza po tráve. Jedná sa o chodník po ktorom chodia deti do školy (Devínska, Priemstav, Jesenského).
Voda nemá kam odtiecť a chodník je zaplavený niekoľko dní, pokiaľ sa to nevysuší. Je to lokalita od križovatky T.G.Masaryka a SNP až po Devínsku ulicu. Je to chodník oproti čerpacej stanici OMV.

26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o jeho priebehu Vás budeme informovať.


S pozdravom


Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Odbor komunálnych služieb má predmetný chodník na ulici SNP zaradený v harmonograme opráv chodníkov na rok 2018. S prácami by sa predpokladane mohlo začať v letných mesiacoch.




S pozdravom

MsU Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb
10. október 2018

Peter Podbehlý

Reagujem aj na žiadosť viacerých obyvateľov ul. SNP. Chodník sa mal podľa uvedených informácií od mesta "rekonštruovať počas letných mesiacov" Chcem len mestu pripomenúť, že už je jeseň, a že by bolo dobré opraviť poškodený chodník do zimy. Cez zimné mesiace bude neustále zaplavený ako po iné roky a bude bez gumákov nepriechodný. Už z tejto októbrovej foto zo dňa 5.10.2018 je jasné, žechodník je pod úrovňou terénu.
11. október 2018

Peter Podbehlý

Potrebná rekonštrukcia chodníka

Reagujem na žiadosť od starších obyvateľov ul. SNP. Chodník sa mal podľa informácií od mesta "rekonštruovať počas letných mesiacov" Chem len pripomenúť, že by bolo dobré opraviť poškodený chodník do zimy. Cez zimné mesiace bude neustále zaplavený a bude bez gumákov nepriechodný. Už z foto je jasné, že je pod úrovňou terénu.
17. január 2019

Peter Podbehlý

Dobrý deň... reagujem ako poslanec MsZ NZ a posúvam info od komunálneho odboru NZ pre obyvateľov SNP. Predmetný chodník je zaradený do projektu cyklochodníkov. Projekt cyklochodníkov už teraz prebieha, vykonávajú sa administratívne úkony s ním spojené, prebieha obstarávanie na vysúťaženie projektovej dokumentácie. V priebehu roka 2019 sa má realizovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania