Aktualizovať podnet
Odvoz smetí z Komárňanskej cesty

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Odvoz smetí z Komárňanskej cesty

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Martin Vyžinkár 08. marca 2018

Dobrý deň, chcem vás poprosiť o odvoz odpadu ktorý som dnes 7.marca 2018 vyzbieral z cestnej priekopy a z chodníka na Komárňanskej ceste. Odpad je uložený vo vreciach oproti budove Colného úradu. O odpade a situácii na Komárňanskej ceste bola informovaná aj hliadka MsP (dnes približne o 11:30). Ďakujem. MV

10. marec 2018

Martin Vyžinkár

Dobrý deň, ďakujem za odvoz vyzbieraného odpadu. Dnes som vyzbieral odpad medzi oplotením predajne kameňa a elektrickým vedením ponad Komárňanskú cestu. Odpad (vrecia, trosky chladničky, trosky áut) sú uložené na okraji chodníka - prosím Vás o jeho odvoz. Časť cestnej priekopy/smetiska som ponechal zahádzanú odpadom - aby ste mali možnosť spoznať atmosféru miesta. Prosím Vás o odtránenie zvyšného odpadu a skoré riešenie problému s devastáciouokraja Komárňanskej cesty. Ďakujem. MV
10. marec 2018

Martin Vyžinkár

Okraj cesty po druhom zbere. Vyzbieraný odpad - prosím Vás o jeho odvoz (ďakujem). Úsek na ktorom je smeti potrebné vyzbierať (v mieste prechodu elektrického vedenia ponad cestu) - miesto o ktorého vyčistenie Vás chcem požiadať. Ďakujem.
12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o jeho priebehu Vás budeme informovať.


S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dnes 23.3. 2018 pracovníci aktivačnej činnosti dočistili od nečistôt Komárňanskú cestu a zároveň sa zabezpečil aj odvoz nazbieraného odpadu.

S pozdravom

MsU Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania