Skratka za kinom???

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Silvia Gremenová 11. mája 2018

Dobry den.Uz dlhsiu dobu ma hneva pristup niektorych vodicov,ktori si skracuju cestu cez zelenu plochu za kinom Mier. Teraz je to o to viditelnejsie,ked je trava zatial nepokosena.Vacsinou je to po zotmeni. Dnes rano som ale bola svedkom az styroch kolizii takychto vodicov s rodicmi aj starymi rodicmi s demi cestou do skolky.Aj deti do skoly tam prave prechadzali.To ma uz fakt nastvalo.Bolo to medzi 7.30 a 8.10 hod. Mestska policia je v tom case na priechode pred Mostnou skolou.Nemohol by jeden z nich riesit tychto kaskaderov? A okolo kvetinaca je to uz pekne vyjazdene! 24 hodin to aj tak nieje mozne ustrazit,tak by som bola rada,ak by sa to dalo poriesit po obhliadke novymi zabranami alebo vysadenim krikov okolo zelenej plochy.Som ochotna aj pomoct pri sadbe. Dakujem.

14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, váš podnet bolo poslaný na MsP. Ako už MsP aj prostredníctvom tejto stránky viackrát žiadala, ak sú občania svedkom nerešpektovania dopravných značení, tento stav ihneď oznamovať na stálu službu na telefónnom čísle 159.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
15. máj 2018

Silvia Gremenová

Dakujem za odpoved,ale taketo prechody aut sa udeju tak rachlo,ze kym pride hliadka,auto je uz davno prec. A vecer v tme su ohrozeni aj jezkovia a ine drobne zvery. A rada by som este poziadala o reakciu na navrh mechanickych zabran alebo lepsie vysadby krikov po obvode zelene.Mozeme ako obcania sadit aj sami?
28. máj 2018

Silvia Gremenová

Nevyužité kvetináče

Dobry den, Uz som raz poukazovala na vodicov,ktori si poza kino cez zelen skracuju cestu.Mame na mieste betonove kvetinace.Jeden z nich je posunuty mimo chodnika a druhy je pred kinom len tak opusteny a bez kvetov.Navrhujem, ako prekazku tymto vodicom, premiestnit kvetinace do miesta,kadial sa naucili jazdit hala bala. Samozrejme tak,aby sa rodicia s detmi,kocikmi a tiez cyklisti vedeli tadial prejst.Skusali sme to s jednou pani,ale su tazke plne zeminy. Treba na to inych borcov,Dakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania