Piatkove koncerty na hvezdarni.

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Uzavretý
meno
Anton Svetko 21. júla 2018
https://youtu.be/b0QXcjScMhs

Uz minuly rok ste vymysleli ten napad robit koncerty na hvezdarni v strede mesta. Tento rok v tejto tradicii pokracujete. Chcem vas ale poziadat aby ste mali na mysli aj ludi byvajucich v okoli, lebo je nonsens aby kvoli 20tim posluchacom koncertov trpelo kvoli nadmernemu hluku dalsich 200 ludi byvajucich v okoli. Chapem ze nejde o rusenie nocneho kludu (aj ked bezne niektore kapely koncia o 22:15), ale je dost stresujuce ked vo vlastnom byte nepocujem vlastny televizor lebo tam mate prave rockovu kapelu ktora ma vybombovanu aparaturu. Chapem, ze chcete v meste riesit "kulturu", ale s prihliadnutim na lokalitu by ste tam naozaj mohli obmedzit hlasitost ucinkujucich, alebo tam volat len unplugged kapely, ktore by negenerovali taky hluk.

25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

V programe projektu Hviezdna scéna kladieme dôraz na "komornejšie" zoskupenia, avšak v záujme žánrovej pestrosti programu a uspokojenia dopytu čo možno najširšej poslucháčskej základne dávame priestor aj interpretom "tvrdšieho" žánru.
Nasledujúce piatky sú však na programe viac-menej unplugged interpreti a teda aj hlasitosť by mala byť pre okolie menej markantná.
Touto cestou si dovoľujeme aj Vás na niektorý z koncertov pozvať a ďakujeme za pochopenie!


S pozdravom
Mgr. Libor Ondrejčík
odbor kultúry
Mestský úrad Nové Zámky
25. júl 2018

Anton Svetko

Pan Ondrejcik, dakujem za vasu diplomaticku odpoved, ktora vsak neriesi moj podnet. Pri vsetkej ucte, mna skutocne nezaujima akemu zanru davate prednost a aku zanrovu pestrost presadzujete. Toboz moj podnet neriesi vas program v najblizsich tyzdnoch. Moj podnet sa tykal hlucnosti koncertov. Tak by som ocakaval vyjadrenie, ci beriete na vedomie ze tymito koncertmi rusite obyvatelov naokolo a ci ste ochotny v tejto veci podniknut napravu v podobe obmedzenia hlasitosti ozvucovacej techniky.

Na zaver vam chcem podakovat aj za pozvanie na niektory z koncertov, ale v mojom pripade je to irelevantne nakolko si tie koncerty "vychutnavam" vo vlastnom byte.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania