Parkovanie v centre - Kraskova ulica a okolie

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Tomáš 12. augusta 2018

Dobrý deň.Prosíme konečne riešiť parkovanie v centre, Kraskova ulica. Denno-denne tu parkujú vozidlá na chodníku,bez platnej parkovacej karty.Niektorí sú tak drzí,že parkujú rovno pred vchodom do bytovky a pritom tam ani nebývajú.Nedá sa tam dať zákaz?Mestskú políciu sme kontaktovali už niekoľkokrát,ale ani to nepomáha.A hlavne parkovanie v mieste 100/1 ( viď obrázok ).Každý deň tam stojí minimálne 5 a viac áut, ktoré kompletne blokujú tento chodník.Parkujú tam zamestnanci súkromnej firmy.Tento pozemok je mestský a nie sú na ňom riadne vyznačené parkovacie miesta,takže my ostatní si máme platiť a kupovať karty a niekto si bude parkovať kde chce a nemusí platiť ani parkovné?Pri výjazde z Kraskovej ulice by sme uvítali keby sa napravilo dopravné zrkadlo, teraz je zle nastavené. Ďakujeme.

21. august 2018

Odpoveď samosprávy

V súčasnej dobe je MsP maximálne vyťažená špeciálnymi úlohami ohľadom rekonštrukcie komunikácií, chodníkov, zabezpečovanie bezpečnosti pri skladaní krytov na odpadkové kontajnery ...
Samozrejme budú hliadky MsP, podľa možností, venovať väčšiu pozornosť uvedenej lokalite.


S pozdravom

Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP Nové Zámky
21. august 2018

Tomáš

Dobrý deň pán Mgr. Jozef Tököly.

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Vôbec som nemal na mysli riešenie v zmysle, že tam má polícia stáť celý deň a kontrolovať kto tam parkuje. určite sa nájdu aj iné, trvalejšie riešenia ( osadenie betónových zábran, teleskopické parkovacie zábrany a podobne ). Pozemok patrí mestu, nie sú na ňom vyznačené parkovacie miesta, vodiči nemajú zaplatené parkovné. Nie je to dosť dôvodov na riešenie? My ostatní máme hľadať parkovacie miesta a kupovať si karty, zatiaľ čo mesto prichádza o stovky eur kvôli tomu, že tam niekto parkuje " na čierno ". Nehovoriac o tom, že blokuje celý chodník. Alebo máme teraz všetci prestať platiť parkovné a zaparkovať auto hocikde na ceste / chodníku? Myslím, že tie parkovacie zóny boli kvôli niečomu vytvorené.

Pekný zvyšok dňa.
09. september 2018

Tomáš

Dobrý deň, mesiac po podaní podnetu a stále žiadna náprava. Máme si to my občania vyriešiť po svojom? Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania