Radničná-webová stránka mesta-chýbajúce informácie

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Zoltan Komlosi 14. decembra 2018

Dobry den.
rad by som sa poinformoval ci by bola moznost vytvorenia atraktivnejsej webovej stranky mesta aka je teraz v sucastnosti.
Som si vedomy ze webstranka ziskala ocenenie ako najlepsia webstranka roku 2017.bohuzial ale nesplna sucastne technicke a taktiez aj funkcne poziadavky sucastnosti.
Dovod navrhovanych zmien:
Lepsia komunikacia s obcanmi,otvorenost a transparentnost.Optimalizacia a prisposobenie webstranky mobilnym technologiam ( smartphone,tablet ).
Sucastna webstranka pouziva http protokol ktory je zastaraly a neumoznuje zabezpecenu komunikaciu.naopak novy protokol https zabezpecenu komunikaciu umoznuje.
Ciel:
zvysenie bezpecnosti a obsahu oficialnej webstranky mesta na ktorej sa nachadzaju dolezite dokumenty.optimalizacia a zatraktivnenie webstranky mesta.
Prajem pekny den.

17. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, od 14.12. je v prevádzke úplne nová webová stránka mesta Nové Zámky. Stránka je pripravená v responzívnom dizajne, zobrazenie stránky sa automaticky prispôsobuje veľkosti displeja zariadenia, na ktorom je zobrazovaná. V najbližšom období prejde na protokol https://

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta

Mestský úrad Nové Zámky
19. december 2018

Zoltan Komlosi

Dobry den p.Kijacek.
dakujem za informacie.
prajem pekny den.
19. december 2021

Eugen

Dobrý deň! Prosím o úpravu web stránky mesta, aby zbytočne nevytvárala informačný smog a chaos. Uvediem príklad: v SK verzii, v sekcii Novinky CN online sú rôzne info v slovenskom jazyku a v zápätí je uvedený preklad v maďarčine. Vo verzii HU sú potom uvedené tie isté informácie. Aká je v tom logika? Načo dva krát tie isté info v maďarčine? Ak tak niekomu veľmi záleží na jazykovej vyváženosti, nie je vhodné aj tu uviesť slovenský preklad? To isté sa týka aj iných sekcií. Osobne som však za čistú SK verziu a to isté platí pre HU info. V opačnom prípade je to zbytočný šum a zmätok. Vhodné by bolo stránku obohatiť aj o anglickú či nemeckú jazykový verziu. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.