Andovská-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Miroslav 12. júna 2019

Dobrý deň,

chcem požiadať o uvedenie trávnatej plochy na fotografií do pôvodného stavu na náklady zadávateľa výkopových prác.

Ďakujem.

21. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Odbor komunálnych služieb Vám ohľadom výkopových prác na Andovskej ulici oznamuje, že mesto Nové Zámky vydalo pre SPP – distribúciu, a.s. na základe ich žiadosti súhlas s rozkopávkou z dôvodu rekonštrukcie plynovodov a plynových prípojok na Andovskej ulici. Platnosť povolenia na predmetnú rozkopávku stále pretrváva.

Zároveň bola v našom vyjadrení stanovená pre SPP – distribúciu, a.s. ako jedna z podmienok, že žiadateľ je povinný po ukončení prác zabezpečiť spätnú úpravu terénu aj so zatrávnením, prípadnú náhradnú výsadbu realizovať podľa poveternostných podmienok do 30.10.2019, po konzultácii na odbore KS tunajšieho úradu.

Ak nebude zo strany žiadateľa vykonaná do 30.10.2019 spätná úprava terénu aj so zatrávnením, vyzve mesto Nové Zámky žiadateľa o vykonanie nápravy.


JUDr. Petra Antošíková
Odbor komunálnych služieb
Referát životného prostredia
02. júl 2019

Miroslav

Dobrý deň p. Antošíková.

ďakujem za Vašu odpoveď. Verím, že zástupca z Odboru komunálnych služieb do uvedeného dátumu vykoná kontrolu úpravy terénu a podstúpi riešeniu prípadne zistené nedostatky.

Ďakujem.
17. august 2019

Miroslav

Dobrý deň,

Úprava doposiaľ nebola vykonaná. Zároveň upozorňujem na vykonanie dočasnej úpravy chodníka po jeho poškodení prácami - aktuálny stav nie je pôvodným stavom.

Ďakujem.
28. apríl 2020

Miroslav

Dobrý deň,

do dnešného dňa, 28. 4. 2020 nebola vykonaná spätná úprava terénu. Podľa informácií z Vašej strany sa malo tak stať do 30.10.2019. Aktuálne sme takmer 6 kalendárnych mesiacov po stanovenom termíne.

Prosím o vykonanie nápravy a zastupovanie záujmov občanov vzhľadom k tomu, že sa jedná o podstatu Vášho povolania.

Očakávam odpoveď a riešenie.

Ďakujem.
09. jún 2022

Miroslav

Dobrý deň,

dovoľte mi citovať Vaše vyjadrenie sa ,,Ak nebude zo strany žiadateľa vykonaná do 30.10.2019 spätná úprava terénu aj so zatrávnením, vyzve mesto Nové Zámky žiadateľa o vykonanie nápravy.".

Prosím o informovanie, bolo vyžiadané vykonanie nápravy? Dnes je 9. 6. 2022 a doposiaľ nebola vykonaná úprava. Prosím o vyvodenie dôsledkov.

Ďakujem.
09. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.