T.G.Masaryka-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Michal 06. júla 2019

Dobry den. Mam skor otazky, ako podnety. Je v poriadku, ak na platenom mieste parkuje s dovolenim majitela auto s inou SPZ? A ak ma majitel viac, ako jedno auto, moze na platenom mieste jedneho auta stat s tym druhym? Dakujem za odpovede.

08. júl 2019

Karol Horváth

Je tragédiou ak pred domom je desať parkovacích miest, čo samé o sebe je málo a mesto prenajme z tých desiatich deväť. A potom človek v nemom úžase stojí pred prázdným parkoviskom, ale nemôže zaparkovať, lebo......
10. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,Váš podnet bol zaslaný na Mestskú políciu.

S pozdravom

Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta
Mestský úrad Nové Zámky
10. júl 2019

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,
Miesto na parkovanie sa prenajíma pre vozidlo na konkrétne evidenčné číslo. Ak na dodatkovej tabuľke nie je uvedené inak, tak na takomto mieste smie parkovať iba vozidlo s evidenčným číslom, ktoré je uvedené na dodatkovej tabuľke.
Vlastník vozidla na ktoré evidenčné číslo je prenajaté parkovacie miesto nemá právo povoľovať parkovanie iného motorového vozidla na prenajatom parkovacom mieste.
Vodič vozidla, ktoré parkuje na vyhradenom parkovacom mieste porušuje Zákon č. 8/2009 Z. z., § 25 ods. (1) vodič nesmie zastaviť a stáť, písm. n) ... na vyhradenom parkovisku, ak nejde o vozidlo, pre ktoré je parkovisko vyhradené !
Sú nám známe prípady, keď rodina vlastní viac motorových vozidiel a prichádzalo k zneužívajú zakúpeného parkovacieho miesta.
V prípade zistenia porušenia zákona o cestnej premávke, oznámte túto skutočnosť na číslo 159.


S pozdravom

Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP Nové Zámky
10. júl 2019

Michal

Dakujem za rychle odpovede.
11. júl 2019

Maroš A

Na S.H. Vajanského 1 a 1a sú parkovacie miesta na určité ECV a nikdy tam tie auta neparkuju, dokonca auto na ktoré je vydané parkovacie miesto parkuje mimo tohoto a blokuje ďalšie miesta. Je škoda, že toto mestský policajti neriesia, teóriu ovládajú, len by to mohli začať praktizovať.
15. október 2019

Peter Toth

Pán Michal!
Máte dlhodobo problém s mojim autom aj keď Vám to bolo niekoľko krát vysvetlené a dobre viete ,že o koho auto ide.Vy máte problém nielen s parkovaním ale s viacerými obyvateľmi našej bytovky a so všetkým čo sa okolo deje.Neviem,či nieje dobré sa najprv zamyslieť nad sebou a potom tu riešiť nejaké problémy. Tak isto nie je vhodné tu parkovať s firemným autom.Ak Vám chýba parkovacie miesto treba si ho zaplatiť!
15. október 2019

Michal

Ahoj, p. Toth. V zivote si tykame, preto ak dovolis, budem Ti tykat aj tu. Problemy mam iba s Tvojou aroganciou a s tym, ako o mne vedome rozsirujes klamstva a polopravdy. Na porade v januari 2018 sme sa ako vlastnici bytov slusne dohodli prijat navrh (ktory som nedavala ja, mimochodom), ze kto ma 2 alebo 3 auta ako Ty, nebude pred domom parkovat s viac ako s jednym autom. Kolki to dodrziavaju a kolki nie? Ty vies, si medzi nimi. Problem nemam ja s kazdym, ale niektori ludia so mnou. A je zaujimave, ze su to vsetko kamarati a kamaratky Teba a Tvojej zeny. Auto mam iba jedno. Ano, firemne, ale iba 1. Miesto som si chcel zaplatit, ale mesto neprenajima miesto na ŠPZ mimo NZ. Ked som Ti to hovoril, odporucil si mi kupit si dalsie auto.. Ak tvrdis, ze pred domom nema co parkovat firemne auto, ako by si definoval to svoje, polepene reklamou firmy, kde pracujes? Alebo auto Tvojej dcery s SPZ Zlatych Moraviec, ktore permamentne stoji na platenom mieste Tvojho tretieho auta? To su asi súkromné auta, ze? Prestan o mne ludom klamat, ze som vzdy proti vsetkemu. Bol som iba proti nezmyselne predrazenemu zatepleniu a vypileniu stromov pri stavbe parkoviska. Nie proti parkovisku. S jeho vystavbou som podpisom suhlasil medzi prvymi a Ty to vies. So vsetkym ostatnym so. suhlasil. Ludom ale tvrdis o mne uplne nezmysli a navyse vedome. A to je to, s cim mam a vzdy budem mat problem.
05. november 2019

Peter Toth

Prajem pekný deň!
05. november 2019

Peter Toth

A ešte jedna závažná vec.Uvedom si čo tu zverejňuješ,fotky spolu s identifikáciou majiteľa spadajú do GDPR ,treba si to preštudovať .Môže byť z toho problém!!!Žiadam o urýchlenú nápravu!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania