Mostná-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený
meno
Niko 16. septembra 2019

Prosím nedal by sa tento chodník oproti kinu Mier vyčistiť od trávy? Keď je mokro nedá sa tadiaľ prejsť s deťmi do škôlky. A taktiež , vid posledná fotka , dokončiť chodník čo bol nedávno odokryty nie je to stále dokončené....dakujem

16. september 2019

Martin Vyžinkár

Dobrý deň Niko,
na dve časti rozdelím komentár k Vášmu podnetu:
1.) chodník z betónových kociek ktorý je prerastený trávou by sa určite zišlo vyčistiť. Počas jesenných alebo zimných mesiacov bez mrazu je na to ideálny čas. Malo by to spraviť Mesto, rovnako by sa malo Mesto pravidelne venovať údržbe. Verím že po Vašom podnete bude chodník vyčistený.
Raz sme sa o vyčistenie chodníka ktorý vo vašom podnete spomínate pokúsili s dobrovoľníkmi z jednej NZ firmy, no spravili sme len malú časť. Predsa len, je to pomerne na čas náročná práca.
2.) napojenie starej kamennej cesty na mladší asfaltový chodník - tá časť na Vašej fotografii - to je nie nedokončené, v časti kde je ponechaná tráva totiž stará cesta neexistuje. Bola zničená a my (Strom darom) sme odkryli len zachovalú časť cesty.

Priestor pred kinom potrebuje mnoho pozornosti a práce. Verím že sa nám (Strom darom) v spolupráci s MsÚ Nové Zámky postupne podarí tento priestor spraviť lepším ako bol a ako je teraz.

S pozdravom,
Martin Vyžinkár
(člen spolku Strom darom)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania