Hlavné námestie-informačná tabuľa-zle umiestnená

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
boris cernai 01. septembra 2020

Po dlhsom case sme boli na namesti, je vidiet, ze niekto sa stara o kvety, je ich tam vela a v ramci namestia je to jedna z mala pozitivnych veci.
Pribudla tam vsak podivna tabula. A na nu sa chcem opytat ci je tam nadlho a co nou sledujete... Je to v sulade s koncepciou rozvoja namestia? Mate vobec nejaky plan? Alebo ste nasli otrasnu tabulu v sklade a prislo vam to ako dobry napad kydnut ju priamo do stredu namestia k soche sv.trojice? Skuste prosim vysvetlit co vas viedlo k tejto instalacii.
Dakujem

14. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
umiestnenie tabule na Hlavnom námestí vychádza z miesta jej kotvenia a z platných povolení. Pôvodne bola využívaná na volebnú kampaň , v súčasnosti je ako jedno z deviatich zastavení pripravená na inštaláciu exteriérovej interaktívnej výstavy fotografií z rôznych období histórie Nových Zámkoch – OBRAZOM ZACHYTENÁ HISTÓRIA. Vernisážou bude spoločná prechádzka v lokalitách expozície dňa 26.09.2020 so začiatkom o 15:00 h na parkovisku pred plavárňou.

Do inštalácie výstavy je tabuľa využívaná ako doplnkový priestor na informovanie o programoch projektu VZDUŠNÉ ZÁMKY MESTO KULTÚRY 2020.

S pozdravom
Denisa Felixová
Mestský úrad Nové Zámky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.