Laca Novomeského-poškodený kontajner

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

prasknuty plastovy kontajner na recyklovanie skla.... rozbite sklo vypadava na zem a je roztrusene po celom kontajnerovom stojisku. je to nebezpecne pre ludi i zvierata.... nebolo by vhodnejsie pouzivat kovove kontajnery na materialy, ktore su tazke (sklo, kov, papier...), aby sa predislo prave takymto problemom? obcanom by rovnako pomohlo mat kontajnery s otvaranim noznou pakou - mame recyklovat a teda nenosime jedno vrece, ale viac naraz a teda mame plne ruky.... a tiez sa chcem opytat, kedy sa urobi obmurovane stojisko. tu na severe mame velmi, velmi casto silne vetry, ktore uz vela krat poprevracali a rozfukali kontajnery. a este mi dovolte okomentovat pouzite DIEROVANYCH!!! zbernych nadob na bioodpad... bravo....

08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Peter, ďakujeme za podnet, preposielam na OŽP, avšak z dôvodu prebiehajúcej nákazy COVID-19 u viacerých zamestnancov vás prosím o trpezlivosť. Ďakujem.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
08. marec 2021

Vladislav Marušic

Poškodený kontajner na sklo je aj na ul. 1. mája pri stánku, okolo je už toľko skla ako vo vnútri. Min. 1x ročne sa poškodí a musia ho meniť.
08. marec 2021

Roman

Treba dávať na sklo kovové kontajnery. Tie neprasknú.
10. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 7.4.2021 boli vymenené poškodené kontajnery na sklo na ul. L. Novomeského aj 1. mája pri novinovom stánku za kovové, ktoré sú pevnejšie. Nádoby na bioodpad sú s perforovaním preto, lebo je to povinnosť v zmysle vyhlášky Ministerstva ŽP - nie pracovníkov Mesta.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania