Suvorovova-výtlk na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Tomáš O 25. apríla 2021

Nový výtlk na Suvorovovej ulici pred autobusovou zastávkou.

26. apríl 2021

Daniel

Toto asi nikto nepochopí. Minulý týždeň "opravili" výtlk neďaleko odtiaľ, ale ďalšie neďaleko odtial nechali tak. Fakt by ma zaujímalo logické a racionálne vysvetlenie, ale toho sa v tomto meste asi nedočkáme.
26. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kolega, ktorý zadával opravovať výtlky, je na PN-ke, takže pravdepodobne preto sa to zastavilo, preverím.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
27. apríl 2021

Daniel

Aha.....Takže ľudia čo opravujú výtlky, nemohli na 30 metrovom úseku opraviť všetky, ale iba jeden, lebo pán čo zadáva je na PN. Ja si naozaj počkám na normálne vysvetlenie. Byrokracia v plnej paráde!
29. apríl 2021

Robertko

takto to tu funguje. nie je v ruzovom kruzku tak sa to neopravuhe. ved to dava logiku. 1 pan je pn a mesto stoji.... a ked nedajboze umre tak sa to uz neopravi nikdy....
29. apríl 2021

Pet Ra

Cesty rozbité, chodníky po Pezinku v katastrofickom stave to má čas to počká hlavne že sú kochíky a rieši sa výťah... kašlať na to že ľudia čo platia dane z ktorých sa realizujú cirkusantské excesy chodia po kalužiach. Tak to vyzerá keď sa cap stane záhradníkom.
02. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyriešené - výtlk bol opravený.

MsÚ PK, Referát dopravy
10. máj 2021

Ján M

Daniel, takto sa opravovali výtlky minulý týždeň na G.Peknika. 200m úsek na 3x. Veď treba aj kilometre vyúčtovať nejaké. Tu už je to tak, keď kradnúť, tak vo veľkom :) a presne ako tu p. Rypáková poznamenala, kochliky, výťah, samotne prestahovanie ekocyklourbanistu do radnice, nový superb...atd atd. ziadne verjne obstaravania, nic. zlodejina natvrdo. čo tam po občanoch? tí sú až niekde na poslednom mieste

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania