Na bielenisku-graffiti

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

s týmto by bolo vhodné urobiť niečo hneď, nie ako je zvykom tohto vedenia, čiže buď nikdy, alebo. lepšom prípade do roka. tou cestou chodí veľké množstvo detí

11. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Ján, ďakujeme za upozornenie, budeme sa snažiť vyriešiť podnet čo najskôr.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
13. máj 2021

Ján M

je vidieť, že ekocyklourbanista z radnice nemá deti a mravná výchova detí je mu ukradnutá. v opačnom prípade by na druhý deň nabehol niekto a tie hanlivé výrazy zamaloval. takže nakoľko mesto nie je schopné rýchlo a pružne zareagovať (zase len tie predvolebné bláboly o rýchlych riešeniach, komunikácia atd), tak som vám, mesto, ušetril pár drobných z rozkradnutej mestskej pokladnice a zamaloval som to sám, aby som nemusel každé ráno po ceste do školy vysvetľovať svojmu dieťaťu, prečo to tam je napísané a prečo to tí, ktorí to majú riešiť, neriešia. nadával som na Solgu, ale ja verím a dúfam, že toto všetko vám obyvatelia spočítajú pri ďalších voľbách (bolo by krásne, jeby tie voľby boli skôr),vy neschopné nuly. a ak by ste ma chceli obviniť, že som zničil dôkazy, tak som si to odkomunikoval s mestskou políciou
14. máj 2021

Tom Riddle

Ján palec hore. S tymi neschopnymi nulami máš čistú pravdu. Celé mesto ide dole vodou ale že extrémne. facebookový primátor sa stratil . Veľké sľuby pred voľbami a po voľbách skutek utek
14. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za pomoc, Ján. Kolega, ktorému bol podnet pridelený, je PN, o čom som nevedela, takže sa ospravedlňujem. V budúcnosti sa budeme snažiť reagovať pružnejšie.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
14. máj 2021

Ján M

a to ten kolega, čo je na PN, nemá podriadeného, nadriadeného, jednoducho niekoho, kto ho zastupuje???? keď kolega bude pol roka na PN, tak naše deti to budú čítať pol roka? Vy ste z akej planéty?? Toto sú presne veci, ktoré sa majú riešiť hneď, jedným telefonátom a nie napísať niekomu mail a čakať..a čakať...aaa čakať. A po troch dňoch, keď už sa niekto nas.. nahnevá, tak zistiť, že jedna konkrétna osoba, zjavne jedna jediná, ktorá to dokáže vyriešiť je PN. Presne ako som napísal, ste absolútne neschopní!
14. máj 2021

Daniel

Nuž, keď som nedávno písal, že bola odfušovaná oprava cesty na Suvorovovej tak tiež bola odpoveď, že bol kolega PN. Aj takto to tu funguje, bohužiaľ.
14. máj 2021

Ján M

Daniel, presne na ten komentár som si spomenul.. nuž, rétorika sa mení..z "vyriešime" a smajlík, prípadne "zistím a dám vedieť" sa stalo: "ľudia sú PN" a "nedostatok finančných prostriedkov" .. takže; fakt, že je niekto PN je iba trápna výhovorka, lebo je vás tam na úrade nadpočet a každý musí byť zastupiteľný. A za nedostatok financií môže váš rozkrádačský spôsob vládnutia.
15. máj 2021

Marek F

Dobrý deň, pán Ján. Velmi pekne ste sa o to postarali sám, ste naozaj šikovný. Ak by ste sa ešte trošku zamysleli skôr ako začnete písať komentáre aké píšete by ste mohli usúdiť s vašim intelektom že táto aplikácia funguje ako prepájacia služba a teda všetko čo napíšete títo ludia triedia a posielajú konkrétnym zodpovedným subjektom o tom to je ak by ste nevedeli. Mohli by ste preto vážiť slová. Tie zodpovedné subjekty tiež nemajú v sekunde k dispozicíi tisice pracovníkov ako sí myslite. Mohli by ste sa trošku povzdelať ako to funguje vo verejnom sektore. A keď už vám vybavia váš podnet tak ani nepoďakujete ešte to len ofrflete. Toto nie je upratovacia služba že si tu napisete a niekto vam nabhene domov upratať, tak sa správajte slušne. Pri tom ako sa vyjadrujete si myslím že vášim deťom môže byť ukradnutá akási nadávka na stene. :). PS: mohli ste to zamalovat uz cele ked ste sa takto odhodlali ako to teraz vyzera. Musim chodit okolo a pozerať sa nato každý deň. Mozete si zalozit Oz a zveladovat svoje okolie OKAMŽITE a nemusité čakať na tieto nuly. Majte pekný deň
15. máj 2021

Ján M

pán Marek, komentovať váš príspevok nemá príliš zmysel. Ako to "funguje" vo verejnom sektore a obzvlášť v našom meste, nám dokazujú dnes a denne. Takže pokiaľ vy ste spokojný, akou cestou toto mesto kráča a ako je riadené, tak na to nemáme rovnaký pohľad. A za čo mám poďakovať? Ako ten podnet mesto vyriešilo? A posledná vec, keď sa vám nepáči, ako to je zatreté, premaľujte si to podľa seba.
15. máj 2021

Marek

Zial je to presne ako pise pan Jan. Malokedy sa tu naozaj riesia podnety skor to po case ide do stratena. A vela krat je to naozaj len o poslani 2 ludi na hodinku mozno dve a je problem vyrieseny. Aj taka skola ma skolnika ktory poriesi drobnosti bez zdlhaveho preposielania a komunikovania s inymi stranami. Hold doba "progresivna" nastupuje a v plnej nahote odhaluje neschopnost riesit aj tie najjednoduchsie veci bez zbytocnych procesov, powerpointov a tisic zbytocnych kecov a analyz okolo vsetkeho.
15. máj 2021

Ján M

Marek, ten plot je okolo amfiku, je tam aj škôlka, ale to je nepodstatné, stále je to mestské. A to zatretie mi trvalo tak cca 10min, boli sme síce dvaja, ale manželka bola iba pozorovateľ :)
15. máj 2021

Marek

Jan, Dakujem, ze ste sa toho chopili a mate uplnu pravdu a prehliadnite tie sprostosti co vam tu niektori vypisuju lebo to je jedine co aj tak asi vedia 👍A ano viem kde to je a to je na tom smutne, ze to mesto hned neporiesilo ale ping ponguje to. Je to celkom busy area smerom k skolke (aj moje deti do nej kedysi chodili) a aj chodnik ku skole na Bielenisko a Kupeckeho.
16. máj 2021

Robertko

super praca, klobúk dole pred takýmito obcanmi mesta. urbanoterorista tu napacha este vela škôd kým sa ho zbavíme. najviac ma bude mrzieť ak mu víde plán umiestnit výťah do krásnej starej radnice....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania