Radničné námestie-chýbajúci chodník

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

Zdravím. Vyšľapaný chodník na Radničnom námestí k parkovisku. Vhodnejšie by bolo tam vybudovať tam riadny chodník. Ďakujem

28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Šrank, ďakujeme za podnet, posunula som ho kolegom z odd. výstavby a ŽP na posúdenie. Budem vás informovať.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
31. máj 2021

Vladislav Marušic

Ja zase navrhujem nebudovat chodnik, dovod nevsakovanie, oteplovanie, nakoniec odpad a skoda financii. Hola zem je uzitocna pre biodiverzitu, hmyz. Ked uz, tak vysadit na okrajoch kriky aby si to lenivci neskracovali. Tiez tam tento moj podnet oznamte.
31. máj 2021

Tom Riddle

Súhlas Vlado. To je neuveriteľné ako su leniví podaktori. Ale že pred kaviarňami parchanti celý deň lámu stromy kým ich rodičia sedia na kávičke to nevadí pankovi však ? Čo tak nato sa zamerať
01. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto PK určite neplánuje na tomto mieste budovať nový chodník. Boli by sme radi, keby občania naďalej využívali už existujúci chodník, ktorý je cca o 10 metrov ďalej pri Mariánskom stĺpe. Ďakujeme za pochopenie.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
01. jún 2021

Ivan Šrank

Lebo už len vyšľapaný chodník má biodiverzitu kde je zem taká tvrdá, že ani tráva neporastie. Buď chodník, alebo zeleň aby si to neskracovali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania