Kučišdorfská dolina-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Zuzana Šipošová 19. júla 2021

Piatok 16.7.2021 na poludnie takto vyzera prve stojisko smetiakov v Kucisdorfskej doline.... ☹️☹️☹️ A to pravidelne, v noci sa sem vozieva aj odpad z mesta... Predmety, ktore patria priamo na zberny dvor (nabytok, elektro, koberce, pneu, stavebny a elektroodpad), ale aj suroviny, ktore mozu byt dalej zhodnotene (papier, plast, kov) .... Je mi z tej ludskej lahostajnosti zle...Tu pomozu len tajne FOTOPASCE bez ohladu na GDPR...A to v Pezinku platime za komunalne odpady bez ohladu na mnozstvo, ktore vyprodukujeme... Velmi nespravodlivy a demotivacny system - v rekreacnych oblastiach zvysenie poplatku o vyse 100%👎👎👎Osobne vyprodukujem za pol roka zmesovy odpad ako mnohi za tyzden...

19. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Z dôvodu čerpania dovoleniek na váš podnet odpovieme po 21.7.2021. V urgentných prípadoch, prosím, kontaktujte Mestskú políciu Pezinok. Ďakujeme za pochopenie.
21. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, pani Šipošová, poslala som upozornenie, na ref. ŽP.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
15. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Mesto zabezpečilo odstránenie komunálneho odpadu zo stojiska, okresný úrad zabezpečil odstránenie olejov. Stojisko je čisté. Mestská polícia nainštalovala fotopascu, vďaka ktorej boli niektorí znečisťovatelia stojiska pokutovaní.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania