Fraňa Kráľa-Verejný poriadok-Rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Peter 02. augusta 2021

Dlhe roky chodi mestska policia riesit pravidelne rusenie nocneho kludu, nelegalne organizovanie diskotek a pustanie extremne hlasnej hudby v Palace Cafe a na okolitej terase do skorych rannych hodin. Prevadzkovatel kazdy krat zamkne areal, policiu nepusti a diskoteka pokracuje do rana. Policia tento stav konstatuje dlhe roky, ma k dispozicii potrebny video material, zakazdym ulozi pokutu 30Eur a nic sa dalej nedeje. Vraj, podla policie, je potrebne podat podnet na mesto a pana primatora. Pan primator, viete po mnohych rokoch podnetov na mestsku policiu pomoct obyvatelom celeho rezidencneho okolia Palace Cafe?

02. august 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Peter, preposlala som ho primátorovi. Budem vás informovať o stanovisku.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
09. august 2021

Odpoveď samosprávy

06.08.2021 o 23,56 MsP preverovala oznam, že z prevádzky PALACE CAFFÉ na ul. Fraňa Kráľa 1/B Pezinok dochádza k rušeniu nočného kľudu reprodukovanou hudbou. Hliadka oznam preverila a zistila, že sa zakladá na pravde. Následne sa skontaktovala so zodpovednou osobou – doriešené blokovou pokutou. Prevádzkovateľ bol upozornený na nedodržanie prevádzkovej doby, čím sa dopustil nerešpektovania VZN mesta Pezinok č. 9/2017 § 3 ods. 4, / O určení pravidiel času predaja v obchode a času prevádzky služieb / a ako právnická osoba sa dopustil správneho deliktu, na čo bol poučený, že vec bude formou úradného záznamu odstúpená právnemu oddeleniu MsÚ Pezinok.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
10. august 2021

Peter

Dufame, ze MsP poskytne pravnemu oddeleniu MsU Pezinok aj vsetky predchadzajuce zaznamy o ruseni nocneho kludu, ktore dokazuju niekolkorocne systematicke nerespektovanie VZN mesta
14. august 2021

Peter

Nerozumieme tomu statusu, ktory ste zmenili na Vyrieseny. Ved diskoteky pokracuju kazdy vikend a dalej rusia nocny klud. Toto je vyriesenie, ze sa zmeni status v appke?
14. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Katarína
Odkaz pre starostu
[email protected]
17. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v piatok z 13.08. na 14.08. v nočných hodinách tam hliadka riešila prevádzkovateľa opakovane.
Ako právnická osoba sa dopustil správneho deliktu, na čo bol poučený, že vec bude formou úradného záznamu odstúpená právnemu oddeleniu MsÚ Pezinok. Podnet ponechávam otvorený.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
23. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa informácií z MsP k porušovaniu nočného pokoja už nedochádza. Majiteľ bol poučený a obdržal niekoľko blokových pokút.

S pozdravom

Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.