Hasičská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

Autobus parkuje na ms. parcele. Vodič bol upozornený, ale odmietol odstrániť vozidlo. Ms. polícia by mu mala vysvetliť, že tam parkovať nesmie.

22. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Konečný, ďakujeme za upozornenie, váš podnet som preposlala na riešenie mestskej polícii. Budeme vás informovať.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
26. september 2021

Tomas

Boze bonzaci mesto nedokaze vyriesit parkovanie pre dodavky a male nakladne auta ci sukromne autobusy
27. september 2021

Daniel

Keď má niekto dodávku alebo dokonca autobus tak by si mal zabezpečiť parkovanie. To kebyže si teraz 100 ludi kupi autobusy tak mesto ma vyriešiť parkovanie?
27. september 2021

Tomas

a tebe tam ten autobus vadi ?? odmedzuje tvoj pohyb ??
27. september 2021

Daniel

Pointa môjho príspevku bola niekde inde. Ale keď už sa pýtaš, tak môže vadiť napríklad hasičom ktorý tam majú zakladňu a podľa tej fotky, ako tam stojí im môže prekážat pri výjazde.
27. september 2021

Tomas

keby to hasicom vadilo urcite by dali vediet majitelovi autobusu
27. september 2021

Bohus Konecny

Tomas, ak niekto nahlasi nepravost, nie je bonzak, ale aktivista. Okrem toho, ze tam je vyjazd hasicskych vozidiel a znacka zakaz zastavenia, je to pristupova cesta do rekreacnej zony Rozalka. Pre dospelych, aj deti. A je to mestsky pozemok, ktory ma byt zelenou plochou. Ten autobus tam jednoducho nepatri a je na to aj VZN. Policia by to mala riesit bez "bonzovania" ale oni to asi nechcu vidiet, bohuzial...
27. september 2021

Tomas

zi svoj zivot a nebud aktivny a nebonzuj a staraj sa o seba ten autobus tam parkuje co to tebe prekaza mesto nieje schopne vybudovat ani parkovisko pre dodavky autobusy ked bude take parkovisko vybudovane a bude tam volne miesto a nebude tam ten autobus parkovat tak potom nech ho riesia a za dalsie je na useku mimo leziaci cesty tak si policia nepomoze
28. september 2021

Robertko

to uz sa tu toleruju aj nadavky? super ja ked sem nievo pridam tak mi to radsej cenzurenti vymazú....
28. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

komentáre obsahujúce urážky a porušujúce pravidlá portálu boli upravené a odstránené.

Týmto chcem zároveň poprosiť užívateľov a užívateľky portálu o slušnú diskusiu, nielen pod týmto podnetom, ale na celom portáli Odkaz pre starostu.

Ďakujem,

Katarína
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dňa 22.09.2021 v čase o 10,20 hod. na ulici Hasičská v Pezinku bola na vozidlo daná výzva a vyhotovená fotodokumentácia na vozidlo Karosa, bielo modrej farby. Dňa 28.09.2021 sa na útvar MsP Pezinok dostavil vodič vozidla, ktorý bol doriešený v zmysle zákona.

Mgr. Veronika Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania