Fajgalská cesta-zahŕňanie odpadu pre cyklochodník

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

V riešení

Firma výstavby cyklochodnika protizákonne zahrnula odpad, pneu, betón, plast, sklo. Mesto nech vyrokuje u firmy nápravu. Ked do mesiaca nebude naprava nahlasim firmu na polícii. Tu nas informujte.

23. apríl 2022

michi kuli

Poškodili aj viacero stromov
25. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Tieto obrázky nie sú dôkazový materiál. Sú to foto, ktoré naopak dokazujú, že sa tam našiel odpad.
Moja otázka ako vedúceho referátu výstavby znie: kde bola zelená hliadka a ako mohla dopustiť to, že tam tento odpad vznikol? Kde bola zelená hliadka keď sa navážal odpad na Fajgalskej II. do koryta?
Kde bola zelená hliadka keď sa naviezla navážka na Okružnej? Kde?
My pri výstavbe cyklochodníka sanujeme to, čo bolo nazvime to "zabudnuté" a desaťročia to tam bolo. Snažíme sa robiť najlepšie ako vieme.....

Ing. Igor Vavrovič
vedúci referátu výstavby a realizácie
25. apríl 2022

Ján M

tak toto je asi tá najtrápnejšia odpoveď samosprávy, ktorú som tu videl. ale to len dokazuje absolútnu neschopnosť a nekompetentnosť ľudí, ktorí rozhodujú..je mi na vracanie.
25. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Nájdený odpad za žiadnych okolností nebude zapracovaný do podkladu. Mesto vyčlení na tento účel kontajner a odpad bude odseparovaný.

Ing. Igor Vavrovič
vedúci referátu výstavby a realizácie
25. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Pán Ján,
prečo ste inkognito? V čom podľa Vás sú ľudia v samospráve neschopní a nekompetentní? Že sa snažíme robiť a naprávať veci? Z čoho Vám je na vracanie? Že robíme pre občanov max čo sa dá? Rád by som sa s vami osobne stretol aby ste sa mi pozreli do očí...Chcem vidieť človeka, čo neguje prácu druhých ľudí.

Ing. Igor Vavrovič
vedúci referátu výstavby a realizácie
25. apríl 2022

Ján M

úplne v pohode, nemam s tým problém. i keď, zjavne vám chýba sebareflexia a jednáte tu z pozície sily, čo vo mne znásobuje ten pocit odporu. ja vám poradím jednu vec. zoberte si volebný letáčik vášho najväčšieho šéfa, toho urbanistu, choďte bod po bode a skúste mi potom na osobnom stretnutí povedať, koľko bodov je splnených. a potom ešte môžme prebehnúť podnety na tomto portáli a myslím, že sám pochopíte, prečo je, nie iba mne v tomto meste na vracanie.
25. apríl 2022

Marian Paul

Pán Vavrovič, zelená hliadka je dobrovoľnícka organizácia ktorá vo svojom voľnom čase a z časti aj na vlastné náklady upratuje odpad, sadí stromy, zveľaďuje naše prostredie. Nie je povinná byť všade a všetko sledovať. Hlavne odpad ktorý vznikol 50 rokov pred založením hliadky (Okružná). Vaša reakcia je absolútne mimo. Vedúci referátu s takouto komunikáciou, panebože, tak to som ešte nevidel, a dúfam že už ani neuvidím.
25. apríl 2022

Vladislav Marušic

Pán Vavrovič, Zelená hliadka Pezinok vtedy nebola ale mesto áno, aj jeho povinnosti odstraňovať alebo oznamovať čierne skládky. Som rád, že odpad bude odprataný, dúfam, že aj ten hlbšie pod navážkou zeminy. A mohlo to byť také jednoduché, pred zemnými prácami vyzbierať z povrchu. Preto treba skládky čím skôr odpratávať, lebo následky budú prácnejšie a drahšie.
26. apríl 2022

Patrik Horvath

Vedúci referátu pán Vavrovič, to nemyslite vážne čo ste práve napísali. To ako môžete napísať, že kde bola zelena hliadka Pk? To OZ ma suplovať mestský organ a ludi ktorí sú za to platený??? To sa mi snáď sníva? Ak by mal byt ten odpad vyseparpvany ako píšete tak by nebol zahrabávaný zemou, tak ako je vidieť na foto od Vladislava.
28. apríl 2022

Pet Ra

Pan Vavrovič asi nebol najštastnejší nápad Vás určiť ku komunikácií s ľudmi prosím odkážte to svojmu nadriadenému a choďte robiť niečo čo viete. Tu sa Vaším správaním nemáte čo robiť
29. apríl 2022

Tomáš N.

Pan Vavrovič, nabuduce pred pridanim komentara a obvinovani, kde bola zelena hliadka radsej chodte na par minut na vzduch alebo kavicku, nech opadne prvotna emocia. premaham sa, aby som tu vasu odpoved nepreposlal vasmu nadriadenemu a prednostovi...
27. máj 2022

Vladislav Marušic

Prešiel mesiac a odpad je tam stále, pribudla kopa zeme. Pán Vavrovič kedy bude odpad odstránený?
27. jún 2022

michi kuli

Výstavba finišuje, odpad stále nechaný na pospas prírode, pozdĺž celého chodníka od Okružnej po Fajgalskú množstvo odpadu, pneumatík..,zničené stromy, bordel okolo zberného dvora. Tento kus je naozaj neestetický, zničený.. a taká pekná, živá alej to bola..
27. jún 2022

Vladislav Marušic

foto 26.6.22, odpad je stále na mieste ale sa este viac zahrnul. Robite si z nas srandu? Kde je slubovane odstranenie? Nabuduce vam nedam druhu sancu ale rovno zavolam políciu. Cyklochodnik nebude skolaudovany dokiaľ tam bude odpad. Su tam aj betónové dielce, s toho spravte lavicky, ked ste uz nevyuzili kmene vyrubanych stromov.
28. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Katarína
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania