Fajgalská cesta-zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

Križovanie cyklotrasy s Fajgalskou cestou v zákrute a cez most je neprehľadné. Bolo by vhodné zvážiť umiestnenie zrkadiel.

18. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, daný úsek sme prešetrovali už dávnejšie a nevidíme dôvod na umiestnenie dopravného zrkadla. Ďakujeme za podnet.

Referát dopravy a TI.
18. november 2022

Patrik Horváth

Ako naozaj takúto odpoved dáte? Dopravný inšpektorát bol buď slepý, alebo tadiaľ nikdy nešiel na biku. Inak by take dačo nemohol schváliť. Všetci z úradu aj dopravakom povinne na bicykloch smerom do Limbachu a aj naspäť. Kolo ľudí s MsU sa išlo previezť na biku? Určite v šetci z dopravného oddelenia. Za tie peniaze sa mohol ten most rozšíriť a dalo by sa prejsť cez cestu kolmo na jej os. Apropo primator Hianik si pôvodný projekt svojvoľne zrušil l, bez odobrenia MSZ. Až následne predložil upravený projekt na schválenie MSZ. Pre rodiny s deťmi je to naozaj kaskadercina. Zabezpečte tento úsek skôr, ako sa tam stane vážna nehoda. Inak si to odnesie inšpektorát a úrad ktorý to schválil.
18. november 2022

Patrik Horváth

Ďalšia vec, značka daj prednosť v jasne mala byt na ceste. Igorko Hianik bol na výlete z mestskej kasy v Nórsku “bol sa vzdelávať ako žiadať Norske fondy” urcite by vám potvrdil, že v tej krajine ma prednosť najzraniteľnejšií účastník cestnej premávky. Teda, chodci, cyklisti, korčuliari, klobezkari a až nakoniec auta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania