Bernolákova-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Zuna 09. marca 2023

1, Pod hojdackami sa ich pouzivanim robia diery v dopadovej ploche. 2, Murikove lavicky by bolo treba natriet aby sa predlzila ich zivotnost a odolnost voci vode. Na roznych prvkoch su cmaranice fixkou. 3, pieskovisko ma znecisteny piesok a podkladova tkanina je poskodena. Mozno by bolo dobre spravit aj zakrytie pieskoviska proti zvieratam.

09. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Dnes bola vykonaná kontrola ihriska a následne nahlásené poškodenie dopadovej plochy realizátorovi, pre nájdenie najlepšej opravy a zamedzeniu ďalšiemu poškodeniu. Nátery lavičiek sa budú vykonávať plošne, nie len na tomto ihrisku. Piesok sa rovnako bude vymieňať na viacerých ihriskách v rámci jarnej údržby. Čo sa týka poškodenej tkaniny a prekrytia pieskoviska, o tomto je informovaný Mestský podnik služieb.

Po obdržaní ďalších informácií, Vás budeme informovať.

S pozdravom

Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok
22. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopadová plocha nebude menená, vzhľadom na náročnosť výmeny. Dodávateľ zabezpečil hranu hojdačiek tak, aby nederavili dopadovú plochu ďalej.
Piesok bol vymenený a pre vsadenie pieskoviska pod úroveň zeme, nie je technologicky možné zabezpečiť nenáročne snímateľný kryt pieskoviska.
Nátery lavičiek čiastočne prebehli a budú pokračovať v nasledujúcom roku.

S pozdravom

Technické oddelenie
Mestský úrad Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania