Svätoplukova-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

V riešení
meno
Evka 26. marca 2023

Pravidelné konfliktné situácie s cyklistami, kolobežkármi, v poslednom čase aj autami (pomedzi stĺpiky prejdú osobné autá). Ihrisko je neoznačené, zhora idúci cyklisti idú neprimerane rýchlo pomedzi skupinky hrajúcich sa detí a navyše majú neadekvátne reakcie, ak im dieťa vbehne do jazdnej dráhy. Prosíme osadiť spomaľovací retardér na cestu od amfiteátra dole, ihrisko riadne označiť tabuľou (na hornom aj dolnom konci) a zabezpečiť, aby cez neho autá nedokázali prejsť.

27. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Ten je zaslaný na referát dopravy a technickej infraštruktúry. Vyjadrenie ohľadom osadenia dopravného značenia poskytnú oni.

S pozdravom

Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok
27. marec 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

príspevky užívateľa s vulgárnym názvom boli odstránené a profil bol zablokovaný.

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Preveríme situáciu.
Kto? Referát dopravy a TI
Kedy? mesiac

Referát dopravy a TI
30. marec 2023

Martin

Dobry den,
vsetko je o tolerancii .. cez ten parcik vedie aj cyklotrasa. Retarder? Vacsina bikerov este prida, aby si na nom skocili :) Z hornej strany to je oficialna cesta, ale len pre SBDO, smetiarov... Obsluha byvalej (za co nasim poslancom veeelmi pekne dakujeme !!! ) materskej skolky v doplnujucej znacke nebola zahrnuta, takze si to asi skracuju od spodu...
https://www.google.com/maps/@48.2957018,17.2679039,3a,20.3y,271.85h,85.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sjQCCrOVDj9nQ-1fphdLJIg!2e0!7i13312!8i6656
31. marec 2023

pelegrim

matka roka
01. apríl 2023

Evka

Pelegrim - mate nejaky problem? Preco som akoze matka roka? Ked nechcem, aby auta chodili po chodnikoch? A ked ziadam cyklistov, aby neboli bezohladni? Ja nikomu nezakazujem tadial prechadzat.
01. apríl 2023

Evka

Pan Martin, mate pravdu, cele je to o tolerancii a presne to ziadam. Je to chodnik, auta tam nemaju co hladat, a druha vec, auta iduce ako zasobovanie k skolke nikomu nevadia. A cyklisti su o tolerancii a presne o tu ziadam. Lebo deti su tu tie, ktore tahaju za kratsi koniec, ak sa niekomu nieco stane. Este dostavaju vynadane. Pritom je to chodnik, bicykle maju ist po ceste, a ja ani netvrdim, ze nesmu prejst, ja len ziadam, aby ich nejake znacky upozornili, ze sa tam hraju deti. Je tam pieskovisko, hojdaci kon, stroj na cvicenie, cize deti maju pravo hrat sa tam. Nie su tie, co su na tom chodniku navyse.
24. apríl 2023

Evka

Autá po tom chodníku prechádzajú neustále

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania