Rázusova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

07. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedené priestranstvo bolo vyčistené od odpadu okrem pneumatík. Pneumatiky nie sú komunálny odpad a Mesto nemá povinnosť ich zbierať. Robí tak iba 2 x ročne, t.j. v čase vyhláseného zberu na Fajgalskej ceste (v zmysle VZN o odpadoch). Najbližší termín, kedy dá Mesto jednorázovo pozbierať pneumatiky v celom meste je v apríli po jarnom upratovaní.
Kto? MsÚ - odd. ŽP, KS a D
Kedy? apríl

Mestský úrad - Referát ŽP, komunálnych služieb a dopravy.
11. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, váš podnet bol vyriešený. Ospravedlňujeme sa za odmlku v riešení podnetov cez aplikáciu Odkaz pre starostu a vopred vám ďakujeme za pochopenie.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
04. november 2023

Peťuška

Dobrý deň, opäť sú tam pri koši na oblečenie na amfiteátri neporiadky, tie veľké kontajnery sa odviezli, ďalej kamera sa dala preč a už sa to nerieši, ale nájdu sa ľudia čo tam aj tak dajú nejaký ten odpad čo vôbec nepatrí na zem alebo vôbec vedľa toho koša na oblečenie, tak by som poprosila aby s tým mesto Pezinok niečo robilo, aby tam aspoň nechalo tu kameru, myslím si že to malo aspoň nejakú tú výhodu ten zmysel, lebo takto je to hrozná vyzitka nášho mesta ale aj ľudí čo to tam dajú a nechajú len tak. Ďakujem za odpoveď a za vyriešenie.
06. november 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za aktualizáciu podnetu. Ten bol zaslaný na referát životného prostredia, ktorý rieši odpady. Po obdržaní spätnej väzby Vás budeme informovať. Rovnako zabezpečíme vyčistenie verejného priestranstva.

S pozdravom

Technické oddelenie
Mestský úrad Pezinok
21. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

priestor bol opäť vyčistený.
Mesto každý mesiac vykonáva prostredníctvom Mestského podniku služieb zber odpadu na zbernom mieste Fajgalská cesta. Je na zodpovednosti občanov, aby rozmerné odpady priviezli tam. Inak je to financované z mestských financií.

S pozdravom

Technické oddelenie
Mestský úrad Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania