1.mája-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
Marek Z. 01. apríla 2019

Dovoľte mi touto formou poukázať na zafajčený priestor plavárne, (vstupného vestibulu, recepcie, chodieb a iných časti plavárne ). Dym a pach cigariet, sa niesol už od vstupných dverí a bol tak , neznesiteľný že obdivujem ľudí , ktorí vydržali čakať na svoje deti, ktoré boli na plaveckých kurzoch resp. iných návštevníkov plavárne a aj zamestnancov, ktorí sú nútení v tomto cigaretovom smrade vykonávať svoju pracovnú činnosť. Cigaretový smrad sa šíri z prevádzky ( Espreso Modrá Lagúna),s ktorým ma recepcia spoločnú stenu (sklenú stenu s dverami l) a je v rovnakom objekte ako celá plaváreň.Predpokladám, že mesto a plavaren zodpoveda aj za iných nájomcov (prevádzky), ktorí sa nachádzajú v objekte plavárne .
Rád by som dal do pozornosti Zákon č. 377/2004 Z. z.paragraf 7 bod F.

03. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

(Na podnet rovnakého obsahu už bolo odpovedané)
Odpoveď samosprávy 23. január 2019

Mestská polícia vykonala na mieste preverovanie a na základe zistenia - bol dňa 15.01.2019 podnet v zmysle ust. § 60 ods. 3) písm. c), Zákona SNR č.372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, odovzdaný na vybavenie podľa osobitného predpisu. Nakoľko vzniklo dôvodné podozrenie zo spáchania správneho deliktu, bola vec oznámená príslušnému orgánu - Úrad verejného zdravotníctva SR, Trnavská cesta 45, Bratislava.



ZN MsP Pezinok, por. Mgr.Miloslav Bila
03. apríl 2019

Majo

Mozno sa na to pozeram prilis jednoducho, ale nebude najlepsie a najrychlejsie riesenie prechod medzi plavarnou a barom zamurovat? Kto si chce ist posediet do baru pred alebo po plavani moze kludne spravit par krokov navyse a vojst cez vlastny vchod baru. Ostatnym prechod urcite chybat nebude.
03. apríl 2019

Marek Z.

Dobry vecer
Dovolte mi zareagovat na odpoved z mesta.

Som velmi rad, ze mesto zareagovalo na moj podnet, resp. sa ho snaži vyriešit v ramci svoje kompetencie

Rozmyšlam nahlas, opravte ma ak sa mylim: Ak bola vykonana kontrola 15.01.2019 a dnes mame april, a zafajčeny priestor je tam stale resp.zafajčeny priestor nie je jednorazova zaležitost, ale zaležitost niekolkych , dni, tyždnov, mesiacov. Tak nebola tato vec vyriešena podla mojeho nazoru dostatočne.

@suhlasim s Majom, a jeho návrch určite dobrym napadom a riešenim problemu.

Prosim na ktoru, konkretnu osobu sa možem pisomne (mailom) na obci obratit aby som poukazal na opätovne zafajčeny priestor a vykonali dalsiu kontrolu resp.začali spravne konanie

Voped dakujem za odpoved
20. august 2019

Odpoveď samosprávy

Došlo ku zmene prevádzkovateľa plavárne.

Mestská polícia Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.