Bratislavská-semafor-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

Dobry den, chcem poprosit informaciu ci sa neplanuje semafor na prechude pre chodcov krizovatka Fandliho/Bratislavska? Upozornujeme na nebezpecne prechadzanie cez tento prechod a to z dovodu sirokej cesty. Ked ma aj niejake auto pusti v smere z BA do PK auto ktore zastavi obieha ho auto z pravej strany cez autobusovu zastavku.. Naozaj tu vznikaju nebezpecne situacie.. dakujem za informaciu

05. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Pezinok v súčasnosti nemá naplánované riešiť uvedený priechod pre chodcov cestnou svetelnou signalizáciou. Predmetný priechod je zriadený s bezpečnostnými prvkami, ako je nasvietenie priechodu a označenie výstražným blikavým oranžovým svetlom. V prípade ich nefunkčnosti je zodpovedným subjektom Regionálne cesty Bratislava, a.s..

Oddelenie výstavby a životného prostredia, MsÚ PK
05. jún 2019

Neaktívny účet

tak to je skoda lebo potom ako mam dieta pustit same do skoly cez tak frekventovanu cestu.. A chapem ludi preco sa nechaju radsej a bezpecnejsie vyvazat autom ked vystupi z autobusu a nevie prejs.. Navrhujem zaradit tento prechod aby bol svetelny.. Preco na Drevarsku sa pripravuje svetelna krizovatka aby nakladna kamionova doprava bezpecne prechadzala cez nase mesto!!!? Alebo aby bola lukrativnejsia priemyselna zona!!!? Dakujem za posunutie podnetu na kompetentnych.. obcan Pezinka
05. jún 2019

Tomáš N.

Juro - na drevarsku sa buduje krizovatka kvoli vystavbe zachytneho parkoviska pri stanici..
05. jún 2019

Neaktívny účet

Tomas - ano na 50% mas pravdu je to jedna z krizovatiek pre zachytne parkovisko pre IDS
17. jún 2019

Viktor Molnár

Prečo chcete všade napchať tie semafory? Ako s prepáčením najprv si treba naučiť dieťa ako prechádzať cez cestu už sa mi tam viac krát stalo že deti zo školy tam skáču ako keby ani auta nechodili po ceste. Určite na tom mieste nesúhlasím so semaforom, chcete mať z Pezinka svetelný Las Vegas ako je vo Svätom Juri? Kebyže sa tam osadí semafor tak situácia na ceste by bola neznesiteľná.
17. jún 2019

Neaktívny účet

Viktor mate deti? Radsej Vegas ako keby mi malo dieta zrazit auto! Skuste cez tento prechod aspon raz prejs a potom mozno pochopite.. Samozrejme toto odporucam aj kompetentnym ktory sa rozhodnu ze semafor tam netreba.. prajem pekny den..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania