Muškátová-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Tomáš 02. júna 2019

Dobrý deň,

bolo by možné riešiť situáciu na uliciach Muškátová a Rulandská vztvorením jednosmeriek? (napr. podľa priloženého obrázku) Kvôli zaparkovaným vozidlám na Muškátovej vznikajú kolízne situácie, nakoľke nie je vidno, či tam nejaké auto ide, alebo nie. A nie každý tam je ochotný pribrzdiť.

Porpípade, by riešeniu pomohlo, vyšrafovať 5m od hranice križovatky, aby bolo každému jasné, že tam nemajú parkovať. (toto riešenie majú v Stupave)

Za vyriešenie situácie vopred ďakujem.

05. jún 2019

Ivan PK

Nesúhlasím, prečo by mali všetky vozidlá vychádzať z veľkého sídliská, ktoré sa vzadu buduje cez Rulandskú, nie sú na nej vybudované chodníky ani na jednej ani na druhej strane. Stavitelia bytoviek len stavajú a stavajú, a infraštruktúra sa nebuduje. Choré !
05. jún 2019

Tomáš

Pokial viem, tak dobudovanie Muskatovej po Trnavsku (pri psom kutiku) je planovane po dostavani bytoviek na konci Muskatovej, co je rok 2021 respektive 2022. To sa maju soferi daslie 3 roky vyhybata a dufat, ze sa nic nestane na krizovatke Muskatova - Silvanova?
07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.



Referent vzťahov s verejnosťou
08. október 2019

Tomáš

Ani po 4mesiacoch ziadne stanovisko mesta?
26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pre ukľudnenie dopravy na Muškátovej ulici bol osadený spomaľovací prah medzi vchodom č. 18 a 20.

MsÚ PK, Referát dopravy
26. august 2020

Tomáš

ďakujeme, ale to vôbec nerieši problém na ktorý som poukázal
26. august 2020

Tomáš

pri šírke danej ulice a zachovania možnosti pozdĺžneho parkovania je nutné danú ulicu zjednosmerniť. Pri obojsmernej premávke musí ostať 3m pre každý jazdný pruh a to je šírka celej tejto ulice.
22. december 2020

R.H

Trebalo by zacat naozaj akutne riesit situaciu na Muskatovej + Rulandskej, zookruhovanie / jednosmerky, navyse minimalne na Muskatovej by zjednosmernenim ulice a zmenu statia ( sikme parkovanie ) vedelo vzniknut podstatne viac parkovacich miest ako je momentalne, myslim, ze by celkovo pomohlo, ak by sa v tejto casti vytvoril okruh a jednosmerky.
29. máj 2023

Woo

presmerovať všetko cez Rulandskú je absolútny nezmysel
29. máj 2023

Tomáš

už je možné spraviť jednosmerku len na Muškátového, keďže je napojená na Trnavsku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania