Kupeckého-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
Miroslav Hornáček 04. júna 2019

Prosím, aby kompetentní upozornili svojich zamestnancov, aby pri zbere smetia dávali koše späť na chodník aspoň trochu normálne. Nepotrebujem, aby boli dokonale zarovnané, ale aspoň trochu empatie vočí chodcom, by naozaj neuškodilo. Na kupeckého ulici to je skoro pravidlom, že že ráno po vývoze sú koše doslova porozhadzované kade-tade po celom chodníku a človek musí medzi nimi robiť doslolva slalom. Keď k nim pridám ešte odstavené autá alebo úzky chodník tak niekedy problém vôbec prejsť. Na Holubyho to zjavne vedia dať po sebe do poradku, tak možu aj na ostatných uliciach. Ďakujem

05. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný vedeniu fy Marius Pedersen, aby upozornilo svojich pracovníkov na odkladanie nádob po vývoze odpadu.
Kto? Marius Pedersen, a.s.

Mestský úrad - ref. ŽP, KS a D
11. august 2020

Miroslav Hornáček

Dobrý deň, nemám fotky z dnešného rána, lebo som išiel autom, ale to čo bolo na tom chodníku, to normálny človek neurobí. Sú tu dva podnety na tento istý problém, oba boli uzavreté, môj expresne rýchlo. Ďalší je od p. Čecha. Na stave sa odvtedy NIČ NEZMENILO. Každý útorok je na tom chodníku prekážková dráha, nádoby rozhádzané komplet po celom chodníku.
Prosím o znovuotvorenie tohto podnetu a opätovné riešenie.

Prikladám fotky z 30.6.2020. Dnes to bolo oveľa horšie.
12. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Miroslav, podnet sme na základe Vášho príspevku znovu otvorili a preposlali aj samospráve.
17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opätovne sme dnes požiadali Marius Pedersen o nápravu v znení:
Dobrý deň, na základe podnetov od občanov ale aj vlastnej skúsenosti, keďže chodím zo sídliska Sever, Vás opäť žiadam o poučenie svojich zamestnancov, aby nádoby na chodníku vracali aspoň napr. na jeden kraj chodníka, nie po celej šírke, ináč sa musia chodci a cyklisti predierať pomedzi ne, posúvať ich a pod. Každý si nemôže upratať nádoby hneď po vývoze.

S pozdravom

Ing. Oľga Moťovská
vedúca referátu životného prostredia, komunálnych
služieb a dopravy

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania