Rulandská - odpad pri kontajnerovom stojisku

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
Michal Hasa 26. júna 2019

Dobrý deň.
Kedy mesto Pezinok konečne pochopí že ak nerozmiestni po meste a blízkom okolí kamery na zaznamenávanie priestupkov neprispôsobivých osôb,ktorých bude následne odhaľovať a pokutovať,bude neporiadok v meste a blízkom okolí ako neliecena choroba?ak niekoho takého odhalíte a dáte mu vysokú pokutu,možno pochopí že sa mu to viac neoplatí 😉 ak nie,dostane pri ďalších prípadoch ďalšie.pokial ale nebudú všade na verejných priestranstvách monitorovacie kamery,tento problém tu bude stále 😔

26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sieť kamerového systému má v správe mestská polícia. Kontajnerové stojiská sa čistia od objemného odpadu1 x týždenne. Pneumatiky nie sú komunálny odpad, Mesto ich zbiera 2 x ročne. Čistota pri kontajneroch závisí od kultúry ľudí, ktorí ich využívajú.

Mestský úrad - ref. ŽP, KS a D
26. jún 2019

Vladislav Marušic

Čudná odpoveď mesta. Takto budú ľudia stále nespokojnejší a to vedie nakoniec k podpore fašistov. Na ten odkaz v podstate existujú len tri možnosti odpovedí. 1. Budeme sa tým zaoberať, informujeme kompetentných (primátor, poslanci, MsP...) 2. Neurobíme to, lebo.... 3. Urobíme to. Všetky iné odpovede sú len informatívneho charakteru ako bonus k priamej odpovedi.
27. jún 2019

Milan

Ķontrolovať každý štvorcový meter mesta by mi pasovalo k tým fašistom pán Marušic, a navyše ešte som nevidel, že by taký neporiadok upratovali vami spomínaný fašisti. , aby bol dôvod ich voliť. Hlupákov čo robia neporiadok treba dovychovávať, asi ich rodičia zle vychovali.
28. jún 2019

Michal Hasa

Dobrý deň.

chcem sa len spýtať na odpoveď samosprávy.Plánuje teda samospráva niečo robiť proti takýmto a podobným prípadom, /akým spôsobom a kedy/ alebo čakať že sa zmení kultúra ľudí?
Vieme že toto nie je jediný prípad.
vďaka za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania