Dona Sandtnera - chýbajúca značka "Obytná zóna"

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

chybajuca značka obyvacia zona na celym useku cesty , byva tu vela deti a je aj krizovatka bez chodnika ,je to hlavny prechod smerom mesto , . Cestary pridali znacku len na usek gde su chodniki a prakticky nikto nie byva . Prosimy o kontroli a riesenie problemu.

28. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.

Referent vzťahov s verejnosťou
10. júl 2019

Dano

p. Tomasz, ulica je označená správne v súlade s dokumentáciou. Ulica na ktorú poukazujete je plnohodnotná cesta, ktorá končí na Vašom obr. č. 2, kde je dopravná značka "Daj prednosť v jazde" tj. klasická križovatka. Obytná zóna je podľa projektovej dokumentácie iba tá časť za poslednou postavenou bytovkou a je riadne označená ako obytná zóna. 
Čo však nie je správne: Stojace kontajnery (obr. 2) v križovatke - tj. prekážka, častokrát stojace vozidlá v tejto križovatke (minimum je 5m - zlý výhľad). Čo nie je správne ale dá sa tolerovať: odparkované vozidlá mimo parkovacích miest - na pravej strane (obr. 1) - v zmysle zákona je povinnosť pri státí nechať v oboch smeroch jazdy min 3m kedže je to klasická komunikácia - obojsmerná cesta a takisto parkovanie v časti obytnej zóny mimo parkovacích boxov - veľa ľudí toto nevie ale je zakázané stáť v obytnej zóne mimo parkovacích miest. Keby toto mali orgány striktne postihovať tak tretina vozidiel by bola pokutovaná. Takže sa môžeme poďakovať mestu, že dovolilo stavať takto divoko bytovku vedľa bytovky bez toho aby zabezpečilo riadnu parkovaciu infraštruktúru. To že mestský policajti sem niekedy prídu a riešia tu zlé parkovanie je iba špička ľadovca, čo by tu mali a mohli riešiť ak by sa na 100% mali vynucovať pravidlá a zákon.
10. júl 2019

Dano

https://mega.nz/#!a3QCgYDa!Abim-g4em9bcE5rttCmzYp3SSxtv9NN3rXUJT160_iQ
19. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravná značka IP 28a Obytná zóna (začiatok) je osadená medzi vchodom č.9. a č.39.

MsÚ PK, Referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania