Svätoplukova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

Porušovanie VZN - odparkovaná firemná dodávka na verejnom, mestskom parkovisku, pozemku. Treba pochodit celé sídlisko sever je tam viacej takýchto porušení.

04. júl 2019

Jozef Cipro

Aspoň tých dotyčných ľudí upovedomiť o takom VZN alebo im vyhradiť inde parkovacie miesta, nakoľko na sídliskách je veľký problém s parkovaním.
05. júl 2019

XAX

To nepomôže, nikto s tým nemôže pohnúť, nakoľko oni používajú tie auta aj na súkromné účely. U nás parkujú 4 dodávky. Tak to vysvetlili na úrade.
05. júl 2019

Jozef Cipro

Je to kategória N1 čiže nákladné vozidlo nemá tu co robiť, žiaľ a zas na druhú stranu pravda.....ja keď si založím kuriersku spoločnosť budem tu mať na svoje meno resp na fyzickú osobu tie auta prihlásené tak tu môžem parkovať? To nie, je to kategória N1 čiže podľa VZN tu nemá čo robiť, nakoľko je problém s parkovaním. A nech sa nehnevaju v domácnosti už je v dnešnej dobe minimálne jedno osobne vozidlo, ak nie dve a ešte aj firemné a dokonca aj dodávky sa tu budú parkovať nie
05. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.

Referent s verejnostou
06. júl 2019

XAX

Kategória N1 vám dáva len typ pre DiPZ SR do technickú, s tým sa nedá vôbec nedá na úrade operovať. Uvediem príklad, osobny: mal som octaviu combi s deliacou mrezou. Podľa papierov to bolo N1 čiže nákladné vozidlo. Podľa vás a vášho odvolávania sa na VZN by som nemal čo robiť na parkovisku pred bytovkou. Je veľa ľudí v PK čo majú takéto auta. Teraz ma 8 miestny Renault, kúpený na prevoz veci pre 3 deti, bicykle vnútri a pod, je to N1 a vy mi budete zakazovať parkovať pred bytovkou za to ze mam súkromné vozidlo typu dodávka N1? Na to by som sa pozrel a okrem toho mnoho ďalších ľudí.
06. júl 2019

Jozef Cipro

To určite nie k tomuto treba pristupovať individualnejsie. Viem ze na osobaky sa tiež písalo N1 to bolo pri odpočte DPH a mreza sa tam dávala, teraz už sa nemusí sa mi zdá, ale aj tak treba to nejak riešiť
07. júl 2019

XAX

Určite áno, jediný spôsob je prideliť bezplatne k bytu 1 parkovacie miesto(resp.za symbolickú cenu) a tým sa viacmenej minimalizuje problem.
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Vo veci motorového vozidla vykonáva Mestská polícia preverovanie. Za preukázané porušenie VZN č. 3/2017 o verejnom poriadku, bude majiteľ vozidla doriešený v zmysle príslušných právnych predpisov.

Mestská polícia Pezinok
21. august 2019

Odpoveď samosprávy

Za porušenie VZN č. 3/2017 o verejnom poriadku, bol majiteľ vozidla doriešený v zmysle príslušných právnych predpisov.

Mestská polícia Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania