Komenského-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Peter 08. júla 2019

Na križovatke s Bratislavskou je umiestnený dočasný semafór so zlým intervalom púšťania vozidiel. Interval je nastavený na cca 300 sekúnd čo znižuje plynulosť premávky z Komenského na Bratislavskú. Niektorý šoféri si potom myslia, že je pokazený semafór a svieti na červeno a skúšajú vyjsť. Okrem toho sa tam tvoria kolóny áut.

09. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.

Referent vzťahov s verejnosťou
11. júl 2019

Michal

Bratislavská-semafor-nefunkčný

semafor blbne skáče červená a oranžová.
11. júl 2019

Peter

Potvrdzujem, dnes bolo tak, ze svietila cervena potom zacala blikat oranzova a potom zas svietila cervena.
11. september 2019

Petr

Světelná signalizace nemá logiku a pracuje špatně! Semafory měly usnadnit výjezd z vedlejší ulice na hlavní, ale toto tady vůbec nefunguje. V pátek 6.9.2019 jsem Komenského ul. napočítal kolonu 28 aut!!! a dnešní interval byl zase přes 4 minuty. Takto dlouhé intervaly nejsou ani v Bratislavě.. Logické by bylo dát na Komenského ul. přikázaný směr vpravo, a vozidla ktera potřebují doleva by se otočila na kruhovém objezdu, ale současné řešení je tragédie! Buď je zapotřebí změnit délku intervalu, nebo dát přikázaný směr doprava, nebo semafory vypnout.
11. september 2019

Karol Jurčík

Určite dobrý úmysel ale bez analýzy stavu a správneho nastavenie trpía obyvatelia priľahlých domov na ulici so semafórmi. Aktuálne to ma nie Len a hlavne dopad na zdravie ale aj na cenu nehnuteľnosti na dotknutých uliciach. Načase s tým niečo urobiť samospráva. Možno nie len zmeniť interval na semaforoch ale po analýze premávky na priľahlých hlavných tokoch premávky zmeniť schému jednosmeriek v celej oblasti Juh.
P.s. Nemám osobne dobru skúsenosť so spravou pre starostu, sľúbené náprava , nič sa nedialo a tak vox populi , vyznel “po papuli”. Dúfam a verím , že nie v tomto prípade, či .... pán Hianik a pracovníci samosprávy ... ?
06. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Vyriešené v novembri 2019. Dočasný semafor bol nahradený novším, modernejším a bezpečnejším zariadením. Interval bol prispôsobený požiadavkám dopravy.

MsÚ PK, Referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania