Zámocký park - chýbajúci cyklostojan pred vstupom

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
michi kuli 26. augusta 2019

Pri oboch vchodoch do parku chybaju cyklostojany.
Taktiez vonkajsi odpadovy kos, odpad vyzbierany z kosov v parku pri brane posobi ako smetisko alebo skladka.
Dakujem

26. august 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.

Referent vzťahov s verejnosťou
09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predná časť zámockého parku je v prenájme za účelom revitalizácie. Túto časť parku čaká rekonštrukcia podľa projektu a zabezpečení všetkých súhlasov (terénne úpravy, výsadba zelene, osadenie prvkov drobnej architektúry). Preto Mesto nevstupuje do žiadnych úprav, napr. osadením cyklostojanov, ktoré nebudú v súlade s projektom.
Vrecia s odpadom sú z košov z celého parku, ukladá ich tam správca parku a raz týždenne odváža firma zabezpečujúca odvoz odpadu. Dôvodom je nesúhlas Mesta so vstupom multikáry zabezpečujúcej zber odpadu do parku 2x resp. v lete 3 x týždenne. Dohodneme ukladanie vriec na vzdialenejšie miesto, aby vrecia neboli priamo pri plote. Po revitalizácii parku dohliadneme na to, aby sa odpad ukladal na vyhradené miesto tak, aby nebol voľne uložený všetkým návštevníkom na očiach.
Kto? MsÚ-OŽP

MsÚ-referát ŽP, KS a D
09. september 2019

Judita Fúriková

A neda sa dat cyklostojan do vnutra za branu do parku?
09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Do vnútra parku majú bicykle zákaz vstupu.

MsÚ-referát ŽP, KS a D
09. september 2019

Judita Fúriková

Ked sa chce, sposob sa najde. Ked sa nechce, vzdy sa najde dovod preco sa nieco neda... Viem, ze sa v parku nesmie bicyklovat. Co je ale zle na tom, ked si ludia odlozia bicykle 2 metre za vchodom? Ci je lepsie ak si zamykaju bicykle na plot ako teraz? Alebo je lepsie, aby zo vzdialenejsich miest chodili do parku autom? Ako docasne riesenie, kym bude priestor pred parkom upraveny, sa mi to zda vhodne. Snazme sa podporovat cyklo dopravu, tak ako sa na dnesnu dobu patri!
12. október 2019

Zuzana Belcáková

Jazda bicyklom v parku je zakazana,ale nie je zakazane predsa jeho tlacenie.
04. november 2019

Palinko Janis

Mladoboleslavská-cyklotrasa-chýbajúca

Pri zamockom parku by bolo fajn umiestnit nejaky stojan na bicykle. S dcerou radsej chodim bicyklom ako autom, ale bicykel sa tam da odlozit len o plot bohuzial..
04. november 2019

michi kuli

Zopar bicyklov sa da zamknut o stojan pred centrom volneho casu vnutri v parku, ale prednostne je asi pre navstevnikov centra ;)
01. september 2023

Palinko Janis

Presiel nejaky cas, zmenilo sa vedenie mesta, pribudla cyklocesta, ktorou sa da dostat az k parku.. stale nie je mozne umiestnit cyklostojan pri parku?? Alebo je lepsie ked tam chodia ludia autami??

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania