Vajanského-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený

dobrý deň, chodník po oboch stranách Vajanského ulici je už mesiac rozkopany. nikto tam nepracuje. po pracovníkoch je len bordel, ktorý si obyvatelia ulici musia sami upratovať. čo je však najdôležitejšie po oboch stranách chodníka sa neda chodiť. nachádza sa tu škôlka, bývajú tu dôchodcovia, chodia matky s kočíkmi. kto povolil aby sa chodník rozkopal po oboch stranách? to musíme chodiť s deťmi po ceste? trvá to už naozaj dlho. ďakujem

04. september 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet, Vašim podnetom sa budeme zaoberať.

Referent vzťahov s verejnosťou
04. september 2019

Simona

ešte dodám, že vďaka tejto nečinnosti a bordelu z rozkopania blokujú parkovanie obyvateľov, ti parkujú na ulici a smetiarske auta majú problém prejsť.
23. október 2019

Simona

dobrý deň, ako sa zaoberáte mojim podnetom? aké je riešenie? bude firma pokutovaná? kedy bude ulica opravená? ďakujem
23. október 2019

Judita Fúriková

Zda sa, ze podavanie podnetov cez tuto aplikaciu nema ziadny zmysel. Osobna skusenost. Asi treba postupovat podla zakona o informaciach a posielat pisomne ziadosti o odpoved cez podatelnu na MU.
08. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý večer, v prvom rade mi dovoľte ospravedlniť sa za zdržanie vo vybavovaní vášho podnetu, ktoré bolo spôsobené nastavovaním nových procesov v Odkaze pre starostu, aby sme boli schopní v budúcnosti riešiť podnety promptne. Čo sa týka vášho podnetu, jedna strana ulice je už kompletne opravená a na druhej strane je chodník už tiež zabetónovaný, ale ešte nie je všade asfalt, preto vás žiadame ešte o trochu strpenia. Onedlho bude zverejnený aj celý postup opravy. Ďakujem za pochopenie a želám pekný víkend.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Kancelária primátora Mesta Pezinok
Referent komunikácie a protokolu
11. november 2019

Simona

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Myslím, že už aj druhá strana chodníka je opravená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.