Kupeckého 97 - nelegálny výrub smreka

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Nelegalny vyrub stromu smrek pichlavy pred tyždňom pred domom Kupeckeho 97 na mestskom pozemku. Obvod pňa cca 125 cm (foto), spoločenska hodnota 1520 €, do tej výšky treba majitela domu pokutovat. Medzi fotkami aj google foto staršieho data.

09. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Marušic, ďakujeme pekne za podnet, pozrieme sa na to.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
28. december 2019

XAX

No o takéto p.....sa starať viete! Myslíte si že to pred tým domom pokosilo mesto? To ani náhodou. Na vašom mieste držím h....a neodpovedám na žiaden komentár, ste absolútne Nekompetentna osoba, len sa na ňu hráte. Mesto je za rok vlády vášho "šaša" v horšom stave ako bolo v minulosti!
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ide o nepovolený výrub ihličnanu na frekventovanom verejnom priestranstve, vec postúpime na riešenie kompetentnému orgánu ochrany prírody a krajiny - Okresnému úradu v Pezinku. Ďakujeme za porozumenie a bola by som nesmierne rada, keby sme sa nielen v tomto komunikačnom kanály všetci vyvarovali akýmkoľvek známkam agresivity.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Okresný úrad v Pezinku
24. január 2020

andrej

Fotografia stromu spred domu č. 97 nezodpovedá skutočnému vzhladu pred výrubom.Strom bol skrátený v 2017 na výšku cca 3m .Ako to vyžaduje zákon o energetike,pri porastoch v ochrannom pásme,priamo pod vedením.Podla čoho sa určuje spoloč.hodnota?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania