Moyzesova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
roman farkas 19. januára 2020

Prosím o info kedy bude dokončená na komplet križovatka pri poliklinike ? Podľa projektu tam chýba na vstup na mininamestíčko značka Zákaz vjazdu okrem sanitiek z Moyzesovej ulice pri lekarni, dalej spoje medzi novym červeným chodníkom a zvyškom asfaltu su nedokončené, taktiež nie je dokončený ostrovček kde bola bývalá lipa, prechody pre chodcov nie sú dokončené, na jednom mieste pri Rezidente ide dokonca namalovaný prechod cez odpadovú šachtu prekrytú plechom. Hlina pri stromčekoch nie je rozhrnutá všade.Z vystavby chodníka ostalo dosť červených kociek ,ktoré su volne pohodene na mieste byvalej lipy. Prebral niekto prosím za mesto túto križovatku?

20. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Farkaš, ďakujeme za podnet, o daných nedostatkoch vieme, spisujeme ich a zajtra budú prednesené na kolégiu primátora. Niektoré časti budú vedené ako reklamácia a zvyšné ako dokončenie realizácie. O ďalšom postupe vás budeme informovať.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
20. január 2020

roman farkas

Dakjem za info. Počkám na celkové riešenike.
05. júl 2020

Tom Cocvarius

Poprosim Vas o vyjadrenie v akom je to stave a co sa vyriesilo, tento podnet je tu od januara a ziadne vyjadrenie ste tu nedodali, poprosim informujte obcanov co treba doriesit este na krizovatke, alebo ci je to uz OK aby to mohli skontrolovat a pripadne nahlasit nezhody s projektom. Dakujem
05. júl 2020

roman farkas

Dnes sa maľuje nanovo prechod pre chodcov,nakoľko pôvodný náter vydrzal cca 7 mesiacov. Takže veľmi kvalitné to na prvý krát urobené nebolo. Značka zákaz vjazdu pred schody polikliniky do dnešného dňa nie je osadená. Autá prichádzajúce od Rezidenta porušujú vyhlášku o cestnej premávke nakoľko sa otáčajú o 360 stupňov priamo v križovatke tesne za stĺpikmi čo oddeľujú jazdné pruhy. Maximálne sa prerobil odtok vody, keďže pi daždi stala voda v križovatke.
25. november 2020

roman farkas

Dobrý deň. Prešiel pomaly rok od kolaudácie križovatky a značka zákaz vjazdu pred polikliniku stále nikto neosadil. Kedy sa jej dočkáme podla projektu. Dakujem za skoré info.
16. február 2022

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Pezinská mestská spoločnosť
16. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania