Suvorovova - cesta vo vinohradoch vysypaná odpadom

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Na mestskej polnej ceste odpad, ostré kachličky a cement. Mesto nech urobi osvetu u vinohradnikov že toto na spevnenie ciest nepatri. Mate aj vinohradnicku komisiu, a je tu aj ZPVV.

12. máj 2020

Vladislav Marušic

Cesta za špecialnym sudom presne tu 48.298228, 17.261596
12. máj 2020

pavla n

to sa nenazyva odpad, ale material na opravu vinohradnickych pristupovych ciest
13. máj 2020

Martin Schrojf

...Ten materiál na opravu vinohradníckych ciest bude zrejme vinohradnícke synonymum stavebného odpadu???😁
13. máj 2020

Anicka Anicka

myslim ze toto urcite na cestu nevysypal ziaden vinohradnik, ale niekto kto prerabal byt alebo dom a potreboval sa zadarmo zbavit odpadu. Tato cesta je pre vinohradnikov bezvyznamna je to slepa cesta kam nikam neprejdete nakolko vjazd dk vinic ja aj z druhej strany od vrchu kde je cesta zjazdnejsia. V tejto casti byva casto voda a blato hlavne po zime a ked prsi, mohol to tam vyhodit aj nespokojny psickar, prave vcera som tade isla a cudovals som sa co za ho.... to tam mohol vyhodit je to nebezpecne aj pre psi aj deti a aj chodcov , su tam ostre hrany kachliciek. V tomto Vam davam za pravdu
13. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie, vyriešime v rámci možností čo najskôr.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
13. máj 2020

Martin Schrojf

Chcem vidieť toho,čo sa chce zbaviť odpadu z prerábky bytu a bude to tam pekne rovnať do vyjazdených koľají...🤣hodinku...ten to vysype na kopu a zdrhá,ako sa to bežne vo vinohradoch a iných skrytých Pezinských lokalitách robí...☹
13. máj 2020

Anicka Anicka

a ktori vinohradnik by to rovnal, kto by riskoval ze ho niekto uda a nahlasi mestskej policii ????😜
22. máj 2020

Marian Paul

Par dalsich foto nech si kazdy urobi lepsiu predstavu. Podla mna je to cierna skladka stavebneho odpadu, nech sa nikto nehneva, sypat na cestu dlazdice z ktorych trci izolacia a purpena tak to je vrchol.
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Okresný úrad
04. jún 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, kedže ide o mestský pozemok, riešenie je v kompetencii mesta, preto ponechávame zodpovednosť pod samosprávou a nepresúvame na OÚ.
26. september 2021

Marian Paul

V priebehu roka sa odpad postupne kolesami zatlačil do zeme a dažde ho zaliali zeminou. Len sem tam ešte trčí dlaždica, či kúsok izolácie. Všetky tie plasty a cement sú teraz pekne v zemi a pôda a spodná voda v tejto časti vinohradov je nenávratne poškodená. Ďalší príklad ako nekonanie úradov vedie k poškodzovaniu životného prostredia.
14. február 2022

Marian Paul

Odpad je už tak rozdupadný a prekrytý naplavenou zeminou, že je zbytočné nechať tento podnet otvorený. Toto už nikto nikdy kopať a preosievať nebude.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania