Kvetinace pred Vub.

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený

už dlho...

27. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad - referát životného prostredia, osobne kontaktoval pani riaditeľku pobočky, aby v predmetnej veci vykonali nápravu. Pani riaditeľka prisľúbila realizovať novú výsadbu kvetín v nádobách mobilnej zelene. Podotkla však, že na jar kvetináče vysadili, a to, ako teraz vyzerajú je práca vandalov.

Ing.Radomila Škodná, referent pre zeleň a ochranu prírody a krajiny, referát ŽP, MsÚ v Piešťanoch
27. jún 2014

jozef

pani riaditelka VUB na to prdi, aká banka, taka riaditelka, taka vyzdoba. kolko stoji vysadzat tri kvetináče v TOP sezóne každý mesiac??? ved mesto takisto mení vysadbu v parku aj tri krat rocne.
Inak, a mieste mesta by som sa hanbil za tie obrovske sede plechové kvetinče, ktoré boli dlho oproti súč.Parpodegi, možno sú tam aj dnes. Kvetináče 120 cm vysoké a 90cm široké a v nich zdechlé macešky.....Prečo sa tam nedá nejaký poriadny krušpán, alebo palm,a, alobo, alebo....prečo zrovna macešky? Môže to byť pekné celoročne, keď je vhodne zvolená rastlinka/-ky. Nie, dáte to na pešiu zónu a v tom takého chabé trvalky...
05. júl 2014

Štefan Durdík

Nech sa pani riaditeľka stará lepšie o klientelu a kvetináče nech si dá pred svojim domom. Pred bankou len hyzdia okolie.
30. september 2014

lolo

Machrov robaaa kameri nad kvetinacmi a nevedia kto im to nici .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania