Staničná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Zuzana 23. októbra 2020

Dobrý deň, chcela by som upozorniť na problémové parkovanie vozidiel pri MŠ Staničná, medzi Staničnou ul. a ul. A. Hlinku, kde autá každý deň parkujú na chodníku - trávniku, ohrozujú chodcov, seniorov a deti idúce zo školy, znečisťujú chodník blatom, poškodzujú chodník,. ... Na Staničnej ul., pri Kocke a A. Hlinku sa vždy tie 3-4 voľné miesta na zaparkovanie nájdu....

25. október 2020

martin

Dobre p.Zuzana aspoň niekto na to upozorní , aj ked´ to veľa ľudí vidí a kašlú na to . A čo p. Riaditeľka tej škôlky tá to už dávno mohla nahlásiť Mestskej polícii.
16. november 2020

Fero Kosarina

Najlepsie na tom je, ze tam vsetci parkuju v zakaze vjazdu. Naco mame tu mestsku policiu ked si sama nevie zarobit/vybrat na pokutach? Tato totalna necinnost a len cakanie kym volakto nieco nabonzuje je do neba volajuca. A druha stranka. Smetiari tade nedokazu uz prejs bez toho aby sa museli tym autam vyhnut a devastuju travnik aj na druhej strane chodnika. Pojde tie vyjazdene rygoly niekto aj opravit z tych parkujucich sebcov tam?, alebo nedajboze mesto to zaplati z nasich dani?
18. november 2020

Vladimír

Minulý týždeň som išiel okolo a zase tam parkovali autá ako na tých obrázkoch , načo potom ľudia píšu tieto sťažnosti na túto stránku .
11. december 2020

Peter Valo

prosíme riešiť problémové parkovanie na spojovacom chodníku pri MŠ Stančná, medzi A.Hlinku a Staničnou ul. Autá parkujú v tráve/blate, znehodnocujú zeleň, znečisťujú chodník ohrozujú chodcov a deti idúce zo škôlky,... Pritom ja vždy nájdem miesto na zaparkovanie pri Kocke alebo na Staničnej ul., teda nejde o nedostatok miest, ale lenivosť a ignoráciu niektorých jedincov. Píšem do viacerých rubrík (zeleň, parkovanie, doprava,...), dúfam, že dôjde k rýchlej náprave. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania