Kúpeľná-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Uzavretý

19. január 2021

Kira

Auto je odstavene v protismere, obmedzuje chodcov, kedze vzdialenost o plotu je max 1 meter a je tam asi od septembra 2020... Majitel sa da identifikovat podla VIN cisla a je to vec jedneho dna. Malo by sa odtiahnut a majitelovi nauctovat naklady.
20. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol preverený, zakladá sa na pravde. Uvedené vozidlo má Mestská polícia Mesta Piešťany v sledovaní. Ďalší postup bude v zmysle zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch.
S pozdravom
Vladislav Jopek
zástupca náčelníka pre hliadkovú činnosť Mestskej polície Piešťany
15. február 2021

Kira

Dobry den. Uvedeny podnet je v sledovani uz cca 4 mesiace... Zakon o odpadoch hovori o primeranej lehote (na vyzvu, odstranenie a pod.). Toto sa nazyva necinnost. A je to vizitka spravy mesta a mestskej policie, ktora sa specializuje uz len na rozdavanie papuc pri nemocnici. Smutne.
18. február 2021

Vasil

Postrehol som, že vozidlo nemá zaradenú rýchlosť a ani zabrzdené. Stačí nafúkať kolesá a dá sa odtiahnúť. V dome pri aute nebýva majiteľ. A bývajúcim tam vozidlo (vrak) neprekáža. Ale polícia naozaj rieši len kontroly rúšok a papuče.
08. marec 2021

Tobias

Dnes 08.03.2021 si partia rómskych pánov auto odtiahlo. Stačilo im na to cca 30 čas na výmenu kolesa a odtiahli si ho sami. Mesto nemá čas riešiť záležitosti a len vďaka šikovným rómom sa vedia veci pohnúť vpred.
31. marec 2021

Jozef

***komentár bol zmazaný z dôvodu porušenia pravidiel diskusie***
Admin
05. máj 2021

Jozef

Ešte sa to rieši?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.