Potočná-Odvoz odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Vyriešený
meno
Peter 12. augusta 2021

Dobrý deň, kategóriu podnetu som nenašiel na môj podnet. Od 2.8.2021 t.j. dnes mal začať týždňový vývoz komunálneho odpadu v rodinných domoch ale nič sa nerealizuje, lebo každý druhý pondelok vyvážajú na ulici Potočná.
Ako to vlastne je, podľa hlasovania poslancov to malo začať dnes ????

13. august 2021

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad Piešťany, odbor životného prostredia Vám zasiela odpoveď na Váš podnet ohľadne vývozu komunálneho odpadu.
Uznesenie MsZ č.66/2021, konaného dňa 08.07.2021 bolo zabezpečiť úpravu frekvencie vývozu odpadu 1 x za týždeň do doby zavedenia zberu biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu.
V 28. týždni bol riadne zabezpečený vývoz zmesového komunálneho odpadu z domácností, zo zberných nádob o objeme 120 l a 240 l. Od 29. týždňa Mesto Piešťany začalo pripravovať vývoz biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo všetkých domácností na území mesta Piešťany- vydávaním košíkov a vriec na Mestskom úrade, distribuovaním informačných letákov o spôsobe zberu do všetkých domácností.
V 30. týždni bol zabezpečený riadny vývoz komunálneho odpadu z domácností – rodinných domov, zo zberných nádob o objeme 120l a 240 l, rovnako boli rozmiestnené aj zberné nádoby o objeme 660 l na biologicky rozložiteľný kuchynský odpad na určené stanovištia a v 31. týždni, t.j. 2. augusta 2021 začal prebiehať vývoz kuchynského odpadu na základe zmluvy so zberovou spoločnosťou.
S pozdravom
Ing. Martina Halašková, referent odpadového hospodárstva, MsÚ Piešťany

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania