Plná čiara - výjazd z parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Jan Zakuťanský 13. marca 2015

Pri výjazde z parkoviska (priľahlej komunikácie) je potrebne prerušiť plnú čiaru, aby sa motoristi nedopúšťali dopravného priestupku zakaždým, keď odbočujú vľavo.

23. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Vodorovné a zvislé dopravné značenie na Teplickej ulici bolo zrealizované na základe schváleného dopravného značenia dopravným inšpektorátom, s tým že na výjazde z vnútrobloku Teplická bola osadená dopravná značka C2 "prikázaný smer jazdy vpravo". Po preverení jestvujúceho dopravného značenia bolo zistené, že v súčasnosti dopravná značka C2 "Prikázaný smer jazdy vpravo" nie je na výjazde osadená. Zmena jestvujúceho dopravného značenia bude prerokovaná s dopravným inšpektorátom, ktorý v zmysle zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách v znení zmien a dplnkov odsúhlasuje použitie dopravných značiek a dopravných zariadení.

Palkechová Beáta
Referát územnej správy
Mestský úrad Piešťany
23. marec 2015

Jan Zakuťanský

Takze, ak tam bude doplnkova tabula, tak vodici nebudu porusovat jedno pravidlo, ale dve.. namiesto toho, aby sa premalovala jedna ciara. tak sa budu vsetci otacat asi v krizovatke, aby sli po Teplickej smer centrum. zaujimave riesenia. a ta zmienovana dopravna znacka C2 tam nieje niekolko rokov, nieto este teraz.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania