Jazdenie cyklistov po pešej zóne

Zodpovednosť za riešenie: Piešťany

Neriešený
meno
Katarina 22. apríla 2015

mohla by prosim mestska policia "strazit a kontrolovat", aby po pesej zone nejazdili cyklisti, uz niekolkokrat som bola svedkom takmer zrazky dietata, ci ineho cloveka, ked cyklisti kluckuju pomedzi prechadzajucich sa ludi, kociky, psov a podobne a to este ani nezacala sezona, kedy bude pesia zona plna deti a ludi....

24. apríl 2015

Eugen Osvald

Budem reagovať humorne - doporučujem namiesto betónovej dlažby naniesť pieskový povrch a cyklisti budú mať problém jazdiť. :) Peší nebudú mať problém a navyše arabskí turisti si pochvália, že im to pripomína ich domovinu. :)
09. máj 2015

Eugen Osvald

Aby sa vytvoril kompromis medzi ciyklistami a chodcami, by som skutočne rád uvítal aby sa rozdelila komunikácia strdným pásom pre cyklistov a po krajoch by sa mohli peši chodiaci naďalej pohybovať. Nepáči sa mi, keď sa má všetko zakazovať.
No keď to takto ďalej pôjde, tak aj invalidi na vozíkoch budú odsunutí mimo pešiu zónu, už len pretože nejde po vlastných nohách, ale na vozíku.
Veď sa obyvatelia dohodnite a nie si robiť len zle medzi sebou a obmedzovať jeden druhého.
06. august 2015

jozef palonder

kedze od Domu Umenia sú tieto značky a nikde po ceste na pešiu zonu ich koniec nie je osadený, mozeme sa po pešej zone vozit neohrozene, samozrejme ohladuplne.
08. august 2015

lukas

presne tak, po pesej sa jazdit moze, nie je nikde koniec tejto tabule od Domu Umenia
08. august 2015

vilo

pozor, sudruhovia uz reagovali! tabulu presunuli, min od skakajucej fontany!
04. október 2015

Ivan Kolarik

Pridal som prosim komentar 4. X. 2015. Doporucujem obom stranam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania