Výtlky na Bratislavskej ceste v Piešťanoch

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Kutrosko 20. mája 2015

Myslím, ze v lete 2013 bol rekonštruovaný asfaltový koberec na štátnej ceste č. 61 vedúcej cez Piešťany - Bratislavská a Žilinská ulica. Na jar roku 2014 už bol tento asfaltový koberec v úseku Bratislavskej od semaforu (odbočka na sídl. A. Trajan) po koniec CBA Supermarket PT (Táborský) opravovaný predpokladám v rámci záruky, avšak asi slabo, lebo dnes je poškodený a popraskaný asfalt pri krajnici na tých istých miestach a ešte aj ďalších (smer od Drahoviec do Piešťan). Poškodený asfalt začína tesne pred svetelnou signalizáciou križovatky na sídlisko A.Trajan

20. máj 2015

Kutrosko

nasiel som tu starsi prispevok na tu istu temu a uz v januari tu bola takato odpoved, len spravca cesty si dava na cas...
15. január 2015 Odpoveď
Cesta I/61 – Bratislavská a Žilinská cesta je vo vlastníctve SR-Slovenská správa ciest Bratislava. V roku 2012 bola zo strany vlastníka cesty realizovaná rekonštrukcia povrchov vozovky v rámci stavby „Eliminácia bezpečnostných rizík na cestách I.triedy v Trnavskom a Nitrianskom regióne“.
Vzhľadom k tomu, že na tejto ceste I/61 v úseku križovatky cesta I/61 Bratislavská a MK A.Trajan došlo k závade zrekonštruovaného povrchu vozovky (povrch vozovky je narušený a vozovka je prepadnutá) bol správca a vlastníka predmetnej cesty na uvedenú závadu upozrnený a požiadaný o zabezpečenie opravy tohto úseku cesty. Podľa vyjadrenia správcu cesty bude závada odstránená v jarných mesiacoh.


Palkechová Beáta
Referát územnej správy
Mestský úrad Piešťany
20. máj 2015

clovn1

Kedy sa začne oprava? (Referát územnej správy)
Ďakujem za skorú odpoveď.Dúfam,že príde čoskoro a nie až keď sa začne opravovať.
18. jún 2015

Félix

Čiastočne "opravené" (v dobe fotenia nebola oprava spravená na všetkých výtlkoch) nafúkaním asfaltovo-štrkovej zmesi, uvidíme ako dlho táto „oprava“ vydrží.
19. jún 2015

Kutrosko

nafukanie asfaltovo - strkovej zmesi nic neriesi, tam treba najprv opravit podlozie pod asfaltom a nasledne volaco fukat :-D.... ak to niekto takto urobil, tak su to zbytocne vyhodene peniaze!
22. jún 2015

Félix

Podnet by nemal byť označený ako vyriešený, pretože štrkovo-asfaltovou zmesou boli zafúkané iba niektoré výtlky, tie čo sú bližšie k čerpacej stanici neboli ani takto dočasne opravené.
29. jún 2015

Félix

Podnet by nemal byť označený ako vyriešený, pretože neboli opravené všetky výtlky (navyše oprava použitou technológiou je iba dočasná). Prosím o presunutie podnetu do zodpovedajúcej kategórie.
03. november 2015

Kutrosko

Prajem dobry den, ide uz zima a vytlky na Bratislavskej ceste si stale nikto nevsimol...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania